Παρολί από Β’ Ισπανίας

Παρολί από Β’ Ισπανίας

Πάμε στοίχημα προγνωστικά από τον Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Δευτέρας (02/09).

Δύο παιχνίδια για την Β Ισπανίας έχει το σημερινό πρόγραμμα. Στις 20.00 η Εϊμπάρ υποδέχεται την Λεβάντε. Αμφότερες οι ομάδες έχουν κάνει ένα θετικό ξεκίνημα και έχουν μαζέψει 4 βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Με 4 βαθμούς και καλές εντυπώσεις

Η γηπεδούχος Εϊμπάρ κέρδισε 1-0 εντός την Καστεγιόν στην πρεμιέρα, ισοφαρίστηκε 2-2 στις καθυστερήσεις με πέναλτι με την Σανταντέρ. Η Λεβάντε ξεκίνησε με εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της Χιχόν, ήταν ανώτερη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κάντιθ, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και ισοφαρίστηκε στο 81ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι. Επιθετικά στοιχεία έχουν δείξει και οι δύο ομάδες το Goal Goal στο 1,88.

Ενισχυμένη χωρίς περιθώριο λάθους

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Έλτσε δεν έχει βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια και μοιάζει υποχρεωμένη να κερδίσει την Κόρδοβα που έχει 1 βαθμό. Σε σχέση με την ήττα του πρώτου αγώνα από την Ουέσκα με 0-1, ήρθε μία πολύ καλύτερη εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλμπαθέτε, που δεν έφερε όμως αποτέλεσμα και ήρθε νέα ήττα με 1-0. Ακολούθησαν σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ καθώς μετά τον Σενεγαλέζο στόπερ Μπάμπο Ντιαμπί (Σέφιλντ Γουένσντεϊ) πήρε και τον Αυστριακό Άφενγκρουμπερ (Στουρμ Γκρατς), ενώ στο φινάλε των μεταγραφών έκανε άλλες τρεις μεταγραφές. Επέστρεψε ο Σόρι Καμπά απο την (Λας Πάλμας), ενώ αποκτήθηκαν επίσης ο εξτρέμ Ρασάνι (Κλερμόν) και ο χαφ Ζεράρ Ερνάντεθ (Βιγιαρεάλ Β). Μοιάζει χωρίς περιθώριο λάθους το παιχνίδι με την Κόρδοβα. Ο άσος στο 2,15.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20.00 Εϊμπάρ – Λεβάντε Goal Goal @ 1,88

22.30 Έλτσε – Κόρδοβα 1 @ 2,15

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ