Δύο over 3,5 στη Νορβηγία

Δύο over 3,5 στη Νορβηγία

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Δευτέρας (02/09).

Καλημέρα και να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα. Όσο όμορφη μπορεί να γίνει, μιας και τα πρωταθλήματα σταματούν, λόγω Εθνικών ομάδων. Και όταν αρχίζει αυτή η περίοδος, οι επιλογές είναι λιγότερες.

Για δεύτερη στη σειρά μέρα, πέρασαν οι τρεις από τις τέσσερις προτάσεις. Συνολικά το Σαββατοκύριακο, η στήλη σας πρότεινε οκτώ σημεία και πέρασαν τα έξι, αλλά δυστυχώς δεν έκλεισε κάποιο παρολί.

Το Σάββατο μας έλειψε ένα γκολ στο ντέρμπι της Πορτογαλίας και χθες, πέσαμε στο μοναδικό ματς της Δανίας που δεν ήρθε goal/goal & over 3.5! Στο Ραντερς – Άαλμποργκ οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 1-0 και μας έλειψε δύο γκολ.

Τα επόμενα τρία ματς, είχαν την εξέλιξη που περιμέναμε. Στο Μπραν – Σάρσμποργκ εμφανίστηκε το goal/goal & over 2,5, στο ματς του Περιστερίου ήρθε το καλοπληρωμένο goal/goal και στο Λιλ – Παρί το over 2.5.

Και πονάει όταν χάνεις παρολί με απόδοση 11,6 στο ματς…

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Ρανχάιμ – Σταρτ προγνωστικά

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά goal/goal & over 2,5 μετρά η Σταρτ στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Μάλιστα, τα πέντε είναι και over 3.5. Και το σημειώνω, γιατί μιλάμε για ομάδα ποιυ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά έχει την ικανότητα να βρίσκει δίχτυα. Για την άμυνα, δεν το συζητάμε…

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, μετρούν πέντε over 2.5 στα επτά τελευταία τους ματς και τα πηγαίνουν καλύτερα στο πρωτάθλημα (βρίσκονται στην 10 η θέση).

Θα ρισκάρω με το over 3,5 σε απόδοση 2,15.

Λεβάγκερ – Έγκερσουντς προγνωστικά

Βροχή πέφτουν τα γκολ στα πρόσφατα παιχνίδια της Έγκερσουντς. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της, εμφανίστηκε το συνδυαστικό goal/goal & over 4.5! Ναι, δεν έκανα λάθος. Over 4,5!

Γεγονός, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο καισήμερα θα προσπαθήσουν να πάρουν αποτέλεσμα, κόντρα στην Λεβάνγκερ, η οποία έχει μείνει έξι ματς χωρίς νίκη. Με τρώει το χέρι μου να πάω στο καλοπληρωμένο «διπλό», αλλά θα προτιμήσω το οver 3.5 σε απόδοση 2,15.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

20:00 ΡΑΝΧΑΪΜ – ΣΤΑΡΤ: Over 3,5 (2,15)

20:00 ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ – ΕΓΚΕΡΣΟΥΝΤΣ: Over 3,5 (2,15)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ