«Πατάει επί πτωμάτων» η Μονακό

«Πατάει επί πτωμάτων» η Μονακό

Οι προβλέψεις της ημέρας από τον Γιάννη Καλαϊτζίδη.

Καλημέρα και καλό μήνα στην παρέα του Bethome.gr! Μας χάλασε τη χθεσινή δυάδα η Σεντ Ετιέν, η οποία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στην έδρα της Μπρεστ (ήττα 4-0) και να επιβεβαιώσει το Goal/Goal (1.84), κάτι που έκανε ωστόσο η Τουλούζ στο εντός με τη Μαρσέιγ (ήττα 1-3) και πέρασε τουλάχιστον το Goal/Goal & Over 2.5 (2.10), αν και έπαιζε από νωρίς με δέκα παίκτες και βρέθηκε πίσω με 0-3.

Για τη σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ και πάλι με δυο επιλογές από την Α Γαλλίας, οπότε και πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει για εσάς από το ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Μονακό – Λανς Προγνωστικά

Συνέχεια στο θετικό ξεκίνημα της σεζόν θα προσπαθήσει να δώσει η Μονακό, που ποντάρει στην έδρα της για το 3/3. Λογικό φαβορί στο σετ αποδόσεων κόντρα σε μια Λανς που έρχεται από ευρωπαϊκό αποκλεισμό, δείχνοντας παράλληλα αρκετές αδυναμίες ειδικά στις επιστροφές της. Επιλογή μου αποτελεί ο Άσσος σε απόδοση 1.85.

Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν Προγνωστικά

Η Λιλ μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από τη Σλάβια στην Τσεχία, όμως πέτυχε το στόχο και προκρίθηκε στη League Phase του Champions League. Εντός συνόρων έχει κάνει ήδη το 2/2 και περιμένουμε να βάλει δύσκολα στην πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει ξεκινήσει αρκετά ορεξάτη και έχει σκοράρει ήδη δέκα φορές (!) στα δυο πρώτα παιχνίδια της. Περιμένω ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και φάσεις και γι’ αυτό θα πάω με το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Μονακό – Λανς | Άσσος @ 1.85

21:45 | Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν | Goal/Goal & Over 2.5 @ 2.10

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ