Ο κακός χαμός από γκολ…

Ο κακός χαμός από γκολ…

Τα προγνωστικά της ημέρας από τον Ηρακλή Αντύπα.

Καλημέρα και καλό μήνα φίλοι μου. Αποδείχθηκε πως όντως είχε ψωμί το βράδυ στα προγνωστικα στοιχηματος, όπως σας έγραψα χθες. Και η τετράδα που σας πρότεινα χάθηκε στο γκολ., σε παιχνίδι που αν μη τι άλλο είχε ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, το ματς που μας πλήγωσε ήταν το τελευταίο χρονικά. Στο ντέρμπι της Πορτογαλίας, η Σπόρτινγκ κέρδισε την Πόρτο, αλλά με 2-0 και με το δεύτερο γκολ να μπαίνεις τις καθυστερήσεις. Δεν ήρθε το over 2.5 για να πιάσουμε το παρολί, γιατί προηγουμένως είχαν περάσει το goal/goal στο Νάπολι – Πάρμα και τα over 2.5 στο Λάτσιο – Μίλαν και στο Τουλούζ – Μαρσέιγ…

Τρείς στις τέσσερις επιλογές, δικαίωσαν τη στήλη και πάμε στα σημερινά, ελπίζοντας ότι ο νέος μήνας θα μας οδηγήσει ξανά στα ταμεία.

Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές.

Ράντερς – Άαλμποργκ Προγνωστικά

Η Ράντερς συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς τρίποντο, ωστόσο σε αυτό το διάστημα πήρε δύο σημαντικές ισοπαλίες. Στάθηκε όρθια στα εκτός έδρας ματς με Κοπεγχάγη και Μπρόντμπι.

Η Άαλμποργκ προέρχεται από δύο βαριές εντός έδρας ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ, στα παιχνίδια με Μπρόντμπι και Άαρχους.

Όπως και να το κάνουμε, δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα στο αμυντικό κομμάτι. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι γηπεδούχοι δέχθηκαν γκολ στα πέντε από τα έξι φετινά τους ματς και οι φιλοξενούμενοι σε όλα! Μάλιστα, η Άαλμποργκ σε έξι ματς έχει δεχθεί 17 γκολ!

Επειδή δεν θέλω να μπλέξω με σημείο, θα αγοράσω σε απόδοση 1,95 το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5.

Μπραν – Σάρσμποργκ Προγνωστικά

Η Μπραν κατάφερε να αποκλειστεί από την Αστάνα, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 2-0. Ηττήθηκε με 3-0 στη ρεβάνς και επιστρέφει σήμερα στις εγχώριες διοργανώσεις, με άσχημη ψυχολογία.

Με «κομμένα τα φτερά» θα αγωνιστεί και η Σπάρτα Σάρσμποργκ. Έτρεχε ένα εντυπωσιακό σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα (τρεις νίκες) και πήγε… ανεβασμένη στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ και διασύρθηκε (6-0). Στα περισσότερα παιχνίδια της, γίνεται ο κακός χαμός από γκολ και θα αγοράσω έστω και στην οριακά αποδεκτή τιμή του 1,70 στην bet365 το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Φαβορί για τη νίκη είναι ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν και φέτος στόχο το πρωτάθλημα και λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, έχουν δώσει συνολικά οκτώ ματς. Έχουν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από τους γηπεδούχους, που έχουν παίξει μόνο τα δύο ματς του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα του Ατρόμητου, δεν το λες και εύκολο. Υποδέχθηκε τον Άρη και πήγε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΌΦΗ. Και τα δύο παιχνίδια έληξαν 1-1. Μου κάνει εντύπωση που το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες το συναντάμε σε απόδοση 2,00. Σαφώς και μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, αλλά όπως και να το κάνουμε ο Ατρόμητος έχει ομάδα που μπορεί να βρει δίχτυα. Θα το τιμήσω…

Λιλ – Παρί Προγνωστικά

Φωτιές πετάει η Παρί και μπήκε στο πρωτάθλημα με… σπασμένα φρένα!. Στα δύο πρώτα της ματς, όχι μόνο κέρδισε, αλλά πέτυχε και 10 γκολ! Τέσσερα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χάβρη και έξι στο εντός έδρας ματς με τη Μονπελιέ!

Σήμερα, έχει σαφώς πιο δύσκολη αποστολή, αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λιλ. Μια ομάδα που κατάφερε να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα ξεκίνησε, επίσης με δύο νίκες (κόντρα σε Ρεμς και Ανζέ).

Ομάδες με ποιότητα και το over 2.5 μου κάνει κλικ σε απόδοση 1,75.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 Ράντερς – Άαλμποργκ: G/G & Over 2,5 (1,95)

20:15 Μπραν – Σάρπσμποργκ: G/G & Over 2,5 (1,70)

20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ Goal/Goal (2,00)

21:45 Λιλ – Παρί: Over 2,5 (1,75)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ