Ενέργεια, φρεσκάδα, τρεξίματα

Ενέργεια, φρεσκάδα, τρεξίματα

Οι προτάσεις στοιχήματος του Τσάρλυ για την Κυριακή 01/09.

Οσασούνα – Θέλτα

Έχει μπει με ορμή στο πρωτάθλημα η Θέλτα. Νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα της με την Λεγανές, δίπλωσε με δεύτερη κολλητή νίκη κερδίζοντας με 3-1 την Βαλένθια, αλλά το καλύτερο της παιχνίδι το έκανε στην πρώτη της ήττα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ελ Κααμπί είναι τα λάδια στα γρανάζια της ερυθρόλευκης μηχανής…

Το καλύτερο φετινό παιχνίδι.

Το Βιγιαρεάλ-Θέλτα είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε δει στο ξεκίνημα της σεζόν, σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα. Ηττήθηκε στο 99ο λεπτό μετά απο γκολ που πέτυχε ο Παρέχο στην επαναφορά μετά απο χαμένο πέναλτι, σε ένα παιχνίδι με 4,38-3,79xg. Σκοράρει εύκολα και δημιουργεί πολύ η φετινή Θέλτα, θα σκοράρει στην έδρα της Οσασούνα και περιμένω να πάρει αποτέλεσμα. Το Χ2Δ στο 1,57.

Γιουβέντους – Ρόμα

Ανανεωμένη η Γιουβέντους

Η ανανεωμένη Γιουβέντους του Μότα, μπήκε πολύ δυνατά στην φετινή σεζόν. Με δύο τριάρες επι της Κόμο και στην παραδοσιακά δύσκολη για την Γιούβε έδρα στην Βερόνα. Σε αυτό το ξεκίνημα φαίνεται πως η ανανέωση λειτουργεί. Δύο ασίστ έχει δώσει μέχρι στιγμής ο 19χρονός Γιλντίζ, δύο ασίστ ο 20χρονός Μπανκουλά, δύο γκολ ο 24χρονός Βλάχοβιτς, 1 γκολ ο 24χρονός Καμπιάκο, 1 γκολ ο 24χρονός Γουεά και 1 γκολ ο 21χρονός Σαβόνα. Μεσοβδόμαδα έκλεισε και τον Κοοπμάινερς απο την Αταλάντα.

Η Ρόμα δεν βλεπόταν στα δύο πρώτα παιχνίδια. Η ομάδα του Ντε Ρόσι έμεινε στο 0-0 στο Κάλιαρι και ηττήθηκε για πρώτη φορά στην έδρα της απο την Έμπολι σε 1-2,σε ένα παιχνίδι που το δίδυμο Μαντσίνι, Εντιγκά κουτουλουσε μεταξύ του. Συνολικά το 4-3-2-1 του Ντε Ρόσι με τριάδα στο κέντρο Παρέδες, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, είναι απίστευτα βαρύ. Βγάζει φρεσκάδα η Γιουβέντους του Μότα, στην bet365 ο άσος στο 1,78.

Λιλ – Παρί

Πετάει η Παρί, κουρασμένη η Λιλ

Στην ερώτηση ποιά ομάδα μπήκε καλύτερα στην σεζόν, στα μεγάλα πρωταθλήματα, η απάντηση είναι η Παρί του Ενρίκε. Πρώτη χρονιά χωρίς μεγάλα ονόματα, αλλά γεμάτη με ταχύτητα. Έχοντας Χακίμι, Μέντες στα δύο άκρα, τριάδα στον άξονα τους Εμιρι, Νέβες,Βιτίνια και επιθετική τριάδα τους Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Ασένσιο, μοιάζει σαν να παίζει με σπασμένα φρένα. 1-4 κέρδισε με 0,20-2,91 xg στην Χάβρη, 6-0 με 4,94-0,77 εντός την Μονπελιέ.

Μέσα σε όλα αυτά έχει ξεκουραστεί 9 μέρες και θα αντιμετωπίσει την Λιλ, που την περασμένη Τετάρτη έδωσε πολύ σκληρή μάχη για να καταφέρει να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τεράστιο πλεονέκτημα τρεξιμάτων και ενέργειας θα έχει η Παρί.Το διπλό στο 1,87.

Προγνωστικά Στοιχήματος 01/09

18.00 Οσασούνα – Θέλτα: Χ2Δ (1,57)

21.45 Γιουβέντους – Ρόμα: 1 (1,78)

21.45 Λιλ – Παρί: 2 (1,87)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ