Έχει ψωμί το βράδυ…

Έχει ψωμί το βράδυ…

Καλημέρα φίλοι μου. Μόνο ο τίτλος δικαίωσε τη στήλη και μιλάω για την Άλκμααρ. Απέδειξε και στο γήπεδο ότι ήταν ξεκάθαρο φαβορί, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βααλβάικ. Κέρδισε εύκολα με 3-0 και πέρασε το συνδυαστικό 2 & over 1,5.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Στη Σκανδιναβία, τα ματς δεν κύλησαν όπως θα το θέλαμε. Στο ματς της Λίλεστρομ, μας έλειψε ένα γκολ για το over 2,5. Στο ντέρμπι των ουραγών, ανάμεσα σε Λίνγκμπι και Βέιλε οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς και κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι τέλους το υπέρ τους 1-0.

Ως εκ τούτου, το goal/goal & over 2,5 ήταν μακριά και ούτε που το αγγίξαμε.

Σήμερα, τελευταία μέρα του Αυγούστου, το κουπόνι στοιχήματος είναι γεμάτο. Πάρα πολλά παιχνίδια και πρέπει να βρούμε – επιτέλους – τον ιδανικό συνδυασμό. Πάμε να δούμε τα ματς που θα… αγγίξουμε, τα οποία είναι όλα βραδινά…

Νάπολι – Πάρμα προγνωστικά

Έβγαλε αντίδραση η Νάπολι και έδειξε ότι ξεπέρασε το σοκ της πρεμιέρας, στην οποία γνώρισε βαριά ήττα από τη Βερόνα (3-0). Υποδέχθηκε τη Μπολόνια και την κέρδισε με 3-0, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Τώρα παίζει και πάλι εντός έδρας, αλλά με αντίπαλο την Πάρμα, μια ομάδα που στις δύο πρώτες αγωνιστικές και με δύσκολο πρόγραμμα μάζεψε τέσσερις βαθμούς.

Αρχικά πήρε ισοπαλία με την Φιορεντίνα (1-1) και μετά κέρδισε τη Μίλαν (2-1). Και τα δύο ματς, ήταν στην έδρα της και σήμερα παίζει για πρώτη φορά μακριά από το… σπίτι της.
Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις και φυσικά να σκοράρουν. Για αυτό θα αγοράσω το goal/goal στο 1,75.

Λάτσιο – Μίλαν προγνωστικά

Απογοητευτικό το ξεκίνημα της Μίλαν στο πρωτάθλημα. Αρχικά υποδέχθηκε την Τορίνο και πήρε την ισοπαλία με δύο γκολ στα χασομέρια (2-2) και στη συνέχεια πήγε στην Πάρμα και ηττήθηκε με 2-1. Ο στόχος της στα ματς αυτά ήταν οι έξι πόντοι και εν τέλει, μάζεψε έναν…

Η Λάτσιο εκμεταλλεύθηκε την έδρα της κόντρα στην Βενέτσια (3-1), αλλά μετά ηττήθηκε εκτός από την Ουντινέζε (2-1).

Παρατηρούμε, ότι στα μέχρι τώρα παιχνίδια των δύο ομάδων, εμφανίστηκε τόσο το goal/goal όσο και το over 2,5. Θα επιλέξω το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο μεταξύ τους ματς, αφού άκρη με σημείο δεν πρόκειται να βγει. Απόδοση 1,85.

Τουλούζ – Μαρσέιγ προγνωστικά

«Φωτιές» πετάει επιθετικά η Μαρσέιγ, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη.  Στην πρεμιέρα της διέσυρε εκτός έδρας τη Μπρεστ με 5-1 και μετά υποδέχθηκε τη Ρεμς και έμεινε στο 2-2.

Η Τουλούζ ακολουθεί διαφορετική διαδρομή, αφού τα δύο δικά της παιχνίδια δεν… άνοιξαν. Δύο ισοπαλίες με Ναντ εντός έδρας (0-0) και Νις εκτός (1-1).

Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η Μαρσέιγ, με οδηγεί στο over 2,5 και θα το τιμήσω στην bet365 σε απόδοση 1,78.

Σπόρτινγκ – Πόρτο προγνωστικά

Οι δύο ομάδες άνοιξαν την σεζόν στην Πορτογαλία, με ένα απίστευτο παιχνίδι. Αναφέρομαι στο Σούπερ Καπ, όπου η Σπόρτινγκ ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε στο 24’ με 3-0! Η Πόρτο αντέδρασε και στο 66’ ισοφάρισε σε 3-3 για να πάρει τη νίκη και μαζί τον τίτλο, με γκολ στην παράταση!

Στο πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες, έχουν ξεκινήσει δυναμικά. Μετρούν μόνο νίκες (σε τρεις αγωνιστικές). Η Σπόρτινγκ σκοράρει με… κλειστά μάτια, μιας και στα παιχνίδια με Ρίο Άβε (3-1), Νασιονάλ Μαδέιρα (1-6) και Φαρένσε (0-5) σημείωσε μόλις 14 γκολ!

Η Πόρτο κέρδισε με 3-0 τη Ζιλ Βιθέντε και ακολούθησαν άλλες δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-0), κόντρα σε Σάντα Κλάρα (εκτός) και Ρίο ¨Αβε (εντός).

Είναι πιθανό στο ντέρμπι να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ και θα αγοράσω το over 2,5 σε απόδοση 1,80.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ