Με στόχο το τρίποντο στη Βρετάνη

Με στόχο το τρίποντο στη Βρετάνη

Καλημέρα στην παρέα του Bethome.gr! Επιστροφή για τη στήλη μετά και την περασμένη Πέμπτη, όταν επιβεβαιώθηκε το Over 3.5 (2.10) στο Χάιντενχαϊμ – Χάκεν (3-2), όμως όχι και το Goa/Goal (1.85) στο παιχνίδι ανάμεσα σε Μάριμπορ και Τζουργκάρντεν (0-1). Πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει για εσάς από τα προγνωστικά στοίχημα, σε ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τις επιλογές μου να έρχονται από τη Λιγκ 1 της Γαλλίας.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Μπρεστ – Σεντ Ετιέν Προγνωστικά

Αρνητικό ξεκίνημα και για τις δυο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, αμφότερες ηττήθηκαν και στα δυο πρώτα παιχνίδια τους και ψάχνουν το όποιο θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό μεταξύ τους. Περιμένουμε να παίξουν επιθετικά, κάτι που κάνουν άλλωστε στα μεταξύ τους και γι’ αυτό πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.84.

Τουλούζ – Μαρσέιγ Προγνωστικά

Με επιθετικές διαθέσεις αμφότερες, δεν εμπνέει σε αποδόσεις κάτω του 2.00 η Μαρσέιγ, δέχεται εύκολα γκολ. Η Τουλούζ μπορεί να κοντράρει και να απειλήσει την άμυνα των Μασσαλών. Πάμε σε ανοιχτό παιχνίδι, με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν, επιλέγουμε Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ