Τριάδα με ποιότητα και παράδοση

Τριάδα με ποιότητα και παράδοση

Οι προτάσεις στοιχήματος του Τσάρλυ για το Σάββατο 31/08!

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Φλικ στο πάγκο της Μπαρτσελόνα. Το 3/3 της Μπαρτσελόνα, το επιθετικό αλέγκρο ποδόσφαιρο που διδάσκει, το ονειρικό ντεμπούτο του Ντάνι Όλμο που έφερε το διπλό στο Βαγιέκας, αλλά κυρίως το γρήγορο +4 απο την Ρεάλ, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα εφορίας στην Μπάρτσα. Μία ευχάριστη πραγματικότητα που θέλουν να συνεχιστεί.

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ

Στην πράξη η Μπαρτσελόνα πρέπει να επενδύσει στο δικό της καλό ξεκίνημα και στο πρόβλημα προσαρμογής που δείχνει στο ξεκίνημα της σεζόν η Ρεάλ με τον Εμπαπέ και ο Εμπαπέ στην Ρεάλ.Η Βαγιαδολίδ έδωσε μάχη στο Μπερναμπέου, όμως όταν έμεινε πίσω στο σκορ, έφαγε άλλα δύο. Δεν σκοράρει εύκολα και έχει απογοητευτική παράδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Εννιά σερί άσους μετρά η Μπάρτσα με την Βαγιαδολίδ. Την έχει κάνει πιο επιθετική, πιο ελκυστική ο Φλικ. Με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ο άσος στην bet365 στο 1,75.

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι

Μπήκε καυτός ο Χάλαντ

Ο Χαλάντ μπήκε καυτός στην σεζόν. Έχει ήδη πετύχει 4 γκολ και έχει οδηγήσει την Σίτι, σε δύο εύκολες νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια. Ο τρόπος που πέρασε στην πρεμιέρα απο το Στάμφορντ Μπριτζ, είναι οδηγός για νέο πέρασμα απο το Λονδίνο. Σαν φιλοξενούμενη η Σίτι, τρέχει υπέρ της ρεκόρ 0-2-5 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Θέλει χρόνο ο Λοπετέγκι, δεν είναι έτοιμη η Γουέστ Χαμ, όπως φάνηκε και στην εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα με την Αστον Βίλα, για να χτυπήσει την Σίτι. Το διπλό στο 1,40.

Τουλούζ – Μαρσέιγ

Κλασική παράδοση Σαμπιονά

Ήταν πολύ καλύτερη η Μαρσέιγ απο την Ρεμς, όμως δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της. Σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες ο Γουαχί και το τελικό 2-2 ήρθε σε ένα παιχνίδι με 2,94-1,01xg. Η Μαρσέιγ δεν κέρδισε η ομάδα όμως του Ντε Τσέρμπι έδειξε πως είναι καλά και πηγαίνει σε μία έδρα που συνηθίζει να κερδίζει. Η παράδοση της Μαρσέιγ στην Τουλούζ, είναι μία απο τις πιο κλασικές του πρωταθλήματος, 0-5-9 το ρεκόρ στα τελευταία 14 παιχνίδια. Το διπλό στο 1,93.

Προγνωστικά Στοιχήματος 31/08

18.00 Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ: 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (1,75)

19.30 Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι: 2 (1,40)

22.00 Τουλούζ – Μαρσέιγ: 2 (1,93)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ