Φιναλίστ και να αποκλειστεί;

Φιναλίστ και να αποκλειστεί;

Οι περισσότερες Πέμπτες από εδώ και στο εξής θα είναι δυνατές, αφού θα εκτός των άλλων θα υπάρχουν παιχνίδια και ελληνικών ομάδων

Καλημέρα φίλοι μου. Κάτι παραπάνω από γεμάτο είναι το σημερινό κουπονι στοιχηματος και ο λόγος είναι απλός. Υπάρχουν προκριματικά για τις δύο από τις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Γιουρόπα και το Κόνφερανς Λιγκ.

Οι περισσότερες Πέμπτες από εδώ και στο εξής θα είναι δυνατές, αφού θα εκτός των άλλων θα υπάρχουν παιχνίδια και ελληνικών ομάδων.

Πριν πάμε στα σημερινά προγνωστικά, θα γκρινιάξω λίγο για τα χθεσινά. Το goal/goal στο Σλόβαν – Μίντιλαντ εμφανίστηκε ξεκούραστα, αλλά μας την έκανε η Μπόντο Γκλιμτ. Οι Νορβηγοί αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν απείλησαν τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι κέρδισαν με 2-0, πήραν την πρόκριση, αλλά εμείς δεν πιάσαμε το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5.

Πάμε στην σημερινή τριάδα.

Παναθηναϊκός – Λανς Προγνωστικά

Μεγάλο ματς για τον Παναθηναϊκό, το οποίο έχει τον χαρακτήρα του τελικού. Οι «πράσινοι» έχουν δύσκολη αποστολή, αλλά στο γεμάτο ΟΑΚΑ θα παλέψουν για την ανατροπή και την πρόκριση. Στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκαν με 2-1 και το γκολ που πέτυχε ο Ιωαννίδης τους κράτησε ζωντανούς.

Οι Γάλλοι διαθέτουν ποιοτική ομάδα και το απέδειξαν στο πρώτο παιχνίδι, όπου παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, δεν πέρασαν δύσκολες στιγμές.

Δεν θα μπλέξω με σημείο, έστω και αν όλα τα συναντάμε σε εξαιρετικές τιμές. Θα ακολουθήσω το ίδιο ποντάρισμα, με το πρώτο παιχνίδι. Τότε μας δικαίωσε το goal/goal, το ίδιο ελπίζω να συμβεί και σήμερα σε απόδοση 1,70.

Μπεσίκτας – Λουγκάνο Προγνωστικά

Ματσάρα έγινε στο πρώτο παιχνίδι, στην Ελβετία. Οι δύο πομάδες πάλεψαν για τη νίκη και το τελικό 3-3, νομίζω ότι… μιλάει από μόνο του. Το ισόπαλο αποτέλεσμα, δίνει προβάδισμα στους Τούρκους, μιας και παίζουν στην έδρα τους και με νίκη συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

Είναι φαβορί, αλλά η απόδοση που συνοδεύει τη νίκη τους δεν μου κάνει κλικ. Οι φιλοξενούμενοι, διαθέτουν ομάδα που βρίσκει εύκολα δίχτυα. Και το λέω αυτό γιατί έχουν σκοράρει και στα 10 φετινά τους ματς, σε όλες τις διοργανώσεις. Κάτι που δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Θα ποντάρω στο σερί τους και θα αγοράσω το goal/goal  σε απόδοση 1,80.

Ακαδημία Πούσκας – Φιορεντίνα Προγνωστικά

Έμπλεξε σε περιπέτειες η περσινή φιναλίστ στον τελικό του Κόνφερενς. Η Φιορεντίνα αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 στο πρώτο παιχνίδι και τώρα βρίσκεται στην Ουγγαρία με στόχο την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι απέδειξαν στο πρώτο ματς, ότι δεν μπορούν να θεωρηθούν αμελητέα ποσότητα και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση, ένα οι Ιταλοί αποκλειστούν. Για αυτό θα αγοράσω από την bet365 το Χ2 μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 1,95.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 Παναθηναϊκός – Λανς: G/G (1,70)

21:00 Μπεσίκτας – Λουγκάνο: G/G  (1,80)

22:00 Ακαδημία Πούσκας – Φιορεντίνα: Χ2 & Over 2.5 (1,95)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ