Άρεσε η νέα Ατλέτικο

Άρεσε η νέα Ατλέτικο

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης (28/08) ο Τσάρλυ!

Στην πρεμιέρα της η Αλαβές είδε την Θέλτα να της γυρνά το σκορ από 0-1. Την δεύτερη αγωνιστική δεν άξιζε να πάρει τίποτα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπέτις. Ήταν ανύπαρκτη επιθετικά δέχτηκε πίεση, αλλά είχε σε εκπληκτική μέρα τον γκολκίπερ Σιβέρα και κράτησε το μηδέν. Πήρε την  λευκή ισοπαλία σε παιχνίδι με 0,17-1,36xg.

Σοσιεδάδ – Αλαβές

Με παράδοση η Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ διόρθωσε το λάθος της πρεμιέρας. Μετά την ήττα με 1-2 απο την Ράγιο, κέρδισε 0-1 στην έδρα της Εσπανιόλ. Επιστρέφει στο γήπεδο της, απέναντι σε έναν βατό αντίπαλο που πήρε τυχερό βαθμό απο την Μπέτις έχοντας ανύπαρκτη δημιουργία. Καλή η παράδοσης της Σοσιεδάδ με 8-2-1 ρεκόρ στα τελευταία 11 εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Ο άσος στο 1,70.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ

Φρέσκια η νέα Ατλέτικο

Έδειξε φρέσκια η νέα Ατλέτικο του Σιμεόνε. Η διοίκηση έκανε αγορές 185 εκ ευρώ, πήρε από πωλήσεις 93,90 και μοιάζει σαν να διόρθωσε το ρόστερ. Το δίδυμο Σάρλοθ, Άλβαρες που αποκτήθηκε στην επίθεση μοιάζει να κουμπώνει πολύ με τα θέλω της ομάδας, ο Γκάλαχερ θα δώσει τρεξίματα στον άξονα, οι Λε Νορμάν, Λενγκλέ τα κορμιά στόπερ που έλειπαν τις δύο περσινές σεζόν από το ρόστερ.

Μετά το 2-2 στην πρεμιέρα στο Ελ Μαδριγάλ ήρθε η πρώτη φετινή νίκη με 3-0 επι της Χιρόνα. Ακολουθεί μετά απο τρεις ημέρες η Εσπανιόλ που έχει ξεκινήσει με δύο ήττες με 1-0 το πρωτάθλημα και δείχνει ανύπαρκτη δημιουργία. Η Εσπανιόλ δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, κάτι που σημαίνει πως η Ατλέτικο μπορεί να κρατήσει το μηδέν και να ψάξει για μία καθαρή νίκη. Ο άσος στην bet365 με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1,85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22.30 Σοσιεδάδ – Αλαβές: 1 (1,70)

22.30 Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ: 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (1,85)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ