Δυάδα με goal/goal

Δυάδα με goal/goal

Και σήμερα, η στήλη θα ασχοληθεί με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την ελπίδα ότι οι ομάδες θα έχουν κέφια…

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν τα πήγαμε καλά χθες στο στοιχημα, αλλά με τα αποτελέσματα που ήρθαν, δε νομίζω να μπόρεσαν να… επιβιώσουν αρκετοί. Φαβορί ήταν η Γαλατά, τόσο για την πρόκριση, όσο και για απλή νίκη, αλλά η Γιουνγκ Μπόις κέρδισε με 1-0. Και παρά ο γεγονός ότι φοβήθηκα το σημείο, λόγω της ταχύτητας των επιθετικών των Ελβετών, δεν περίμενα ότι το ματς θα λήξει 0-1…

Στο Σπάρτα Πράγας – Μάλμε, οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-0 και μας έλειψε ένα γκολ των Σουηδών για να περάσει το ίδιο συνδυαστικό στοίχημα.
Και αν μου έλεγε κάποιος, ότι η Μάλμε στα δύο παιχνίδια με τους Τσέχους δεν θα έβρισκε δίχτυα, δεν θα το πίστευα ποτέ…

Και σήμερα, η στήλη θα ασχοληθεί με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την ελπίδα ότι οι ομάδες θα έχουν κέφια…

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια…

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μίντιλαντ Προγνωστικά

Ματς με τεράστιο ενδιαφέρον και με τις δύο ομάδες να έχουν ελπίδες για συμμετοχή στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι, οι Δανοί ισοφάρισαν στο τέλος και τώρα βρίσκονται στην Μπρατισλάβα για να κερδίσουν, έστω και αν παίζουν εκτός έδρας.

Μιλάμε για δύο ισοδύναμες ομάδες, που τα πάνε αρκετά καλά και στα πρωταθλήματα τους και φυσικά δεν είναι εύκολο σε πρόβλεψη ματς. Οι εταιρείες δίνουν φαβορί τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν είμαι και τόσο βέβαιος ότι θα πάρουν τη νίκη. Θα προτιμήσω το goal/goal στην οριακά αποδεκτή τιμή του 1,65.

Ερυθρός Αστέρας – Μπόντο Γκλιμτ Προγνωστικά

Ζωντανός έμεινε ο Αστέρας στο πρώτο παιχνίδι. Βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά με γκολ στο τέλος μείωσε σε 2-1 και πλέον η υπόθεση πρόκριση είναι ανοιχτή.

Οι Σέρβοι είναι μπαρουτοκαπνισμένοι από τέτοια παιχνίδια και σίγουρα μέσα στο Βελιγράδι, μπορούν να γυρίσουν το σκορ του πρώτου ματς και να πάρουν την πρόκριση. Ωστόσο, απέναντί τους, είναι μια ομάδα με ποιότητα, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η Μπόντο Γκλιμτ μετρά οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, έστω και αν στα επτά έχει δεχθεί γκολ. Για τον λόγο αυτό θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς. Η απόδοση στο συνδυαστικό στοίχημα στην bet365 είναι 1,85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μίντιλαντ: G/G (1,65)

22:00 Ερυθρός Αστέρας – Μπόντο Γκλιμτ:  G/G & Over 2,5 (1,85)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ