Το 3/3 και η υποχρέωση πρόκρισης της Γαλατά

Το 3/3 και η υποχρέωση πρόκρισης της Γαλατά

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (27/08) ο Τσάρλυ!

H Γαλατασαράι καλείται να ανατρέψει την ήττα με 3-2 που γνώρισε στην Ελβετία. Σε ένα παιχνίδι που βάση xgoals έπρεπε να κερδίσει με 2,34-3,31 ηττήθηκε με 3-2. Αν βάλουμε πως το τρίτο γκολ, η Γιούνγκ Μπόις το πέτυχε με πέναλτι καταλαβαίνουμε πως έχουμε ένα ψεύτικο αποτέλεσμα.

Συνολικά η Γιούνγκ Μπόις πραγματοποιεί ένα άθλιο ξεκίνημα. Είναι στην τελευταία θέση στο Ελβετικό πρωτάθλημα με ρεκόρ 0-2-3. Έχουν εντυπωσιακό ρόστερ οι Τούρκοι και λύσεις μπορούν να πάρουν από πολλούς ποδοσφαιριστές.

Γαλατασαράι – Γιουνγκ Μπόις

Γεμάτοι λύσεις

Στο πρώτο παιχνίδι τα δύο τέρματα τα πέτυχε ο Μπατσουαγί που αποκτήθηκε  απο την Φενέρ και ήρθε απο τον πάγκο. Σε σχηματισμό 4-2-3-1 Μουσλέρα – Γέλερτ, Αϊχάν, Μπαρντακτσί, Κεν – Τορέιρα, Σάρα – Ζίγιεζ, Μέρτενς, Ακτούρκογλου – Ικάρντι αναμένεται να είναι η ενδεκάδα της Γαλατά και από τον πάγκο μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη επιθετικότητα βάζοντας παίκτες του επιπέδου του Ζαχά, Ντεμιρμπάι και του Μπατσουαγί.

Το αναφέρω καθώς η Γαλατά ψάχνει την πρόκριση σε σειρά που έχει ηττηθεί με ενα γκολ διαφορά στο πρώτο παιχνίδι, οπότε δεν αποκλείεται οι παίκτες που θα μπορέσει να φέρει η κάθε ομάδα απο τον πάγκο να κάνουν διαφορά.  Τεράστια η διαφορά επιπέδου απέναντι σε μία ομάδα που ξεκίνησε άθλια την σεζόν και ο τεχνικός της, που ήρθε στις αρχές Ιουνίου είναι σε πίεση. Θα πάω με την πρόκριση της Γαλατά στην bet365 σε απόδοση 1,50.

Ράγιο Βαγεκάνο – Μπαρτσελόνα

Για το 3/3 η Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει με δύο νίκες στο πρωτάθλημα και πηγαίνει στο Βαγέκας για το 3/3. Επικράτησε 1-3 στο Μεστάγια 1,55-3,49xg, 2-1 της Μπιλμπάο 2,42-1,10xg. Νίκες δίκαιες που ήρθαν μέσα από επιθετικότητα όπως μαρτυρούν τα xg. Η εποχή Φλικ έχει ξεκινήσει καλά.

Η Μπάρτσα έχει ταχύτητα στο παιχνίδι της, ο Γιαμάλ πετάει, ο Λεβαντόφσκι έχει ξεκινήσει με 3 τέρματα ενώ σε καλή κατάσταση δείχνει και ο Ραφίνια. Σήμερα δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο και ο Ντάνι Όλμο καθώς ο τραυματισμός του Κρίστενσεν επέτρεψε στην διοίκηση να κάνει την εγγραφή.

Η Ράγιο ανακοίνωσε χθες τον Χάμες Ροντρίγκες που φυσικά δεν θα αγωνιστεί σήμερα. Μετρά 4 βαθμούς τις δύο πρώτες αγωνιστικές, σε εκτός έδρας παιχνίδια. Έπαιξε καλά στην έδρα της Σοσιεδάδ και επικράτησε με 1-2, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στην Χετάφε και κράτησε το 0-0.

Δεν είναι εύκολο όμως θα είναι τεράστια επιτυχία για την Μπάρτσα να ξεκινήσει με 3/3. Χρειάζεται και επενδύει σε ένα καλό ξεκίνημα ο Φλικ και η Μπάρτσα δείχνει πιο έτοιμη αυτή την εποχή, απο την Ρεάλ, κάτι που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει. Το διπλό στο 1,73.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22.00 Γαλατασαράι – Γιουνγκ Μπόις: πρόκριση Γαλατά (1,50)

22.30 Ράγιο Βαγεκάνο – Μπαρτσελόνα: 2 (1,73)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ