Δυάδα από Τσάμπονς Λιγκ

Δυάδα από Τσάμπονς Λιγκ

Η στήλη θα ασχοληθεί με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Καλημέρα φίλοι μου. Το μεγάλο ρίσκο που πήραμε χθες στο στοιχημα με απόδοση 23 δεν μας βγήκε, αφού πέρασε μόνο μία από τις τέσσερις επιλογές. Εμφανίστηκε το over 3,5 στο ματς της Άλκμααρ Β’, αλλά ο Ζέλσον Μαρτίνς δεν βρήκε δίχτυα, έστω και αν είχε καλή παρουσία.

Στη Σκανδιναβία πέρασαν οι διπλές ευκαιρίες (1Χ της Στάμπαεκ και της Βίμποργκ), αλλά στα ματς δεν μπήκαν τα γκολ που περιμέναμε.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (vid)

Προχωράμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα ασχοληθεί με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα, θα ποντάρουμε σε δύο από τα τρία παιχνίδια που έχει το σημερινό πρόγραμμα.

Γαλατά – Γιουνγκ Μπόις Προγνωστικά

Στο πρώτο παιχνίδι, οι άμυνες των δύο ομάδων, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Οι Ελβετοί έκαναν την έκπληξη και κέρδισαν με 3-2, αλλά οι Τούρκοι έβγαλαν αντίδραση, γιατί είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0…

Φαβορί για την πρόκριση είναι οι Τούρκοι, μιας και διαθέτουν καλύτερη ομάδα. Ωστόσο, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τη νίκη τους δεν είναι μεγάλες. Θέλω να ελπίζω ότι το σημερινό ματς θα έχει την ίδια εικόνα, με αυτή της Ελβετίας και θα αγοράσω σε απόδοση 1,82 από την bet365 το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5.

Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν γρήγορους επιθετικούς και μπορούν να κάνουν τη ζημιά στις αντεπιθέσεις.

Σπάρτα Πράγας – Μάλμε Προγνωστικά

Αγκαλιά με την πρόκριση βρίσκεται η Σπάρτα, αφού στο πρώτο παιχνίδι πήγε στη Σουηδία και κέρδισε με 2-0. Κακά τα ψέματα, δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο της πρόκρισης, μιας και η Μάλμε πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά, μέσα στην Τσεχία. Δεν το λες και εύκολη αποστολή.

Η Μάλμε δεν έχει να χάσει κάτι. Βρίσκεται στην Πράγα και θα ρισκάρει. Θέλει να προηγηθεί, ώστε να βάλει άγχος στους γηπεδούχους. Και σε αυτό το ματς, θα ποντάρω στο συνδυαστικό g/g & over 2,5. Το οποίο μάλιστα, το συναντάμε σε καλή απόδοση. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, έχει απόδοση 2,00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Γαλατασαράι – Γιουνγκ Μπόις: G/G & Over 2,5  (1,82)

22:00  Σπάρτα Πράγας – Μάλμε: G/G & Over 2,5  (2,00)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ