Ρίσκο με 23 απόδοση…

Ρίσκο με 23 απόδοση…

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Για Δευτέρα, το κουπόνι στοιχήματος είναι γεμάτο. Υπάρχουν παιχνίδια από πολλά πρωταθλήματα και η στήλη θα σας προτείνει τρία σημεία και έναν anytime scorer. Αν καθίσουν και τα τέσσερα, θα πιάσουμε απόδοση 23, που όσοι διαβάζετε τη στήλη θα ξέρετε, ότι μία στο τόσο με πιάνει να ρισκάρω αρκετά.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Πριν πάμε στην ανάλυση των σημερινών αγώνων, θα κάνουμε τον χθεσινό απολογισμό. Μόνο το 1Χ μαζί με το over 2,5 της Μπρόντμπι πέρασε με τελικό σκορ 2-2. Η Μαρσέιγ έμεινε στο 2-2 με τη Ρεμς και δεν πέρασε το συνδυαστικό 1 & over 2,5 και εκεί που είναι να απορείς, είναι η αναμέτρηση της Σάντεφιορντ με την Κρίστιασουντ.

Επειδή είδα αρκετά από το συγκεκριμένο ματς, χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες, ειδικά από πλευράς γηπεδούχων, που κέρδισαν τελικά με γκολ στα χασομέρια.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά…

Στάμπαεκ – Ασάνε Προγνωστικά

Η Στάμπαεκ έχει στόχο την άνοδο και έδειξε ότι συνήλθε από την βαριά ήττα από την Λιον (7-1). Κέρδισε τόσο την Ρανχάιμ (3-0), όσο και την Σάντνες (1-3) και σήμερα κόντρα στην Ασάνε, θέλει να τριτώσει το καλό.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς ήττα. Μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία και θέλουν να πάρουν και σήμερα αποτέλεσμα.

Με φρενάρει λίγο το σερί της Ασάνε και για αυτό θα πάρω από την bet365 το 1Χ μαζί με το over 3,5 σε απόδοση 2,12.

Βίμποργκ – Λίνγκμπι Προγνωστικά

Αναμετρούν τις δυνάμεις τους, δύο ομάδες που μετά από πέντε αγωνιστικές δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη. Τόσο η Βίμποργκ, όσο και η Λίνγκμπι έχουν να επιδείξουν μόνο δύο ισοπαλίες και σήμερα, θέλουν να σπάσουν το ρόδι.

Επειδή παρακολούθησα μεγάλο μέρος από το τελευταίο ματς των γηπεδούχων, θα τους στηρίξω. Συγκεκριμένα, στο εκτός έδρας ματς με την Κοπεγχάγη. Η Βίμποργκ έδειξε καλό πρόσωπο, πήρε την ισοπαλία (1-1) και θα μπορούσε να είχε φύγει ακόμα και με τη νίκη.

Η επιλογή μου στο συγκεκριμένο ματς θα είναι να μην ηττηθούν οι γηπεδούχοι και να σημειωθούν, τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς, σε απόδοση 2,18.

Ολυμπιακός – Καλλιθέα Προγνωστικά

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Στο Καραϊσκάκη θα βρεθούν αρκετοί φίλοι της ομάδας και οι γηπεδούχοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Οι αποδόσεις όμως, δεν αξίζουν, ούτε καν σε συνδυασμό με το over 2.5.

Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι το να βρει δίχτυα, ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική προετοιμασία, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα φιλικά και το 2,60 που δίνει το να βρει δίχτυα κάποια στιγμή στο ματς, το θεωρώ αρκετά καλό.

Άλκμααρ Β’ – Ντόρντρεχτ Προγνωστικά

Βγάζει μια… σταθερότητα η Άλκμααρ Β’. Στην πρεμιέρα εντυπωσίασε, αφού κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-1 τη Ρόντα και μετά πήγε στην έδρα της Ντεν Μπος και διασύρθηκε με 6-0! Τέτοια διαφορά σε εικόνα ομάδας, δεν συνηθίζεται και είναι αυτονόητο, ότι κανείς δεν ξέρει το πρόσωπο που θα δείξει στο σημερινό παιχνίδι με την Ντόρντρεχτ.

Οι φιλοξενούμενοι, μετρούν μία νίκη και μία ισοπαλία και στα δύο αυτά παιχνίδια, σκόραραν και οι δύο ομάδες. Θα αγοράσω το over 3,5 σε απόδοση 1,93.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ