Με προβληματική παράδοση στην Βερόνα

Με προβληματική παράδοση στην Βερόνα

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπονι στοιχηματος της Δευτέρας (26/08) ο Τσάρλυ!

Βερόνα – Γιουβέντους

Κέρδισε την νεοφώτιστη και άπειρη απο την Σέριε Α Κόμο, με 3-0 η Γιουβέντους στην Πρεμιέρα του Μότα. Στην Βερόνα όμως αναμένεται να έχει δύσκολη αποστολή. Η ομάδα του Πάολο Ζανέτι σκότωσε στην κόντρα την Νάπολι. Την κέρδισε με 3-0 και χάλασε την πρεμιέρα του Κόντε στον πάγκο των παρτενοπέι. Δίκαιη επικράτηση κάτι που το μαρτυρά και το 1,81-0,98 xg.  Έκλεισε τους χώρους και χτύπησε στην αντεπίθεση, ειδικά απο την στιγμή που μπήκε ο Μοσκέρα στο γήπεδο. Ο 24χρονός Κολομβιανός μπήκε από τον πάγκο και πέτυχε δύο τέρματα και αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ακομπλεξάριστη απέναντι στην Γιουβέντους

Απο τις μικρομεσαίες ομάδες του Ιταλικού ποδοσφαίρου, η Βερόνα πρέπει να είναι με διαφορά αυτή που έχει δημιουργήσει τα περισσότερα προβλήματα στην Γιουβέντους. Το εντός έδρας ρεκόρ είναι 12-12-10, έχει χάσει μόλις 1 από τα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια από την Γιουβέντους και υπάρχει ένα εντυπωσιακό σερί 8/9 goal goal. Ψιλο αδιαβαστες φαίνονται οι εταιρείες που έχουν στο 2,07 το goal goal.

Βιγιαρεάλ – Θέλτα

Πιο συνηθισμένοι στην ταλαιπωρία οι παίκτες της Βιγιαρεάλ

Η Λα Λίγκα όρισε παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής Δευτέρα. Βιγιαρεάλ και Θέλτα αγωνίστηκαν Παρασκευή βράδυ κέρδισαν και οι δύο τα παιχνίδια τους 3-1 την Βαλένθια εντός η Θέλτα, 1-2 στην Σεβίλλη η Βιγιαρεάλ και μετά από 3 ημέρες καλούνται να ξανα αγωνιστούν.

Σε αυτήν την ταλαιπωρία πιο εκπαιδευμένοι ασφαλώς και είναι οι παίκτες της Βιγιαρεάλ που τα προηγούμενα χρόνια πήγαιναν μακριά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μοιάζει να είναι πιο εύκολο το ροτέισον για τον Μαρσελίνο. Ξεκίνησε πολύ καλά την σεζόν η Βιγιαρεάλ, σε πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Στην πρεμιέρα πήρε το 2-2 εντός με την πολύ ενισχυμένη μεταγραφικά Ατλέτικο και την δεύτερη αγωνιστική κέρδισε μέσα στο Σάντσες Πιθχουάν με 1-2. Δύο σημαντικές νίκες έχει πετύχει στο ξεκίνημα η Θέλτα, όμως ακόμη απο το Βίγο δεν έχει βγει. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει κερδίσει η Βιγιαρεάλ το εντός έδρας παιχνίδι με την Θέλτα. Ο άσος στην bet365  βρίσκεται στο 1,88.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ