Γκολ στα πλέι οφ…

Γκολ στα πλέι οφ…

Τρίτη σερί μέρα που χάνουμε το παρολί για ένα παιχνίδι

Καλημέρα φίλοι μου. Τρίτη σερί μέρα που χάνουμε το παρολί για ένα παιχνίδι και χθες το σενάριο ήταν χειρότερο στα προγνωστικα στοιχηματος, αφού δεν πήγαμε ταμείο για ένα γκολ.

Το Μπρίνε – Κόνγκσβινγκερ έμεινε στο 1-1 από το 33’ και δεν πέρασε έτσι το 1Χ μαζί με το over 2,5. Τα άλλα δύο παιχνίδια… κύλησαν όπως τα θέλαμε. Η Στάμπαεκ και δεν έχασε στην έδρα της Σάντνες και σημειώθηκαν τρία γκολ (τέσσερα συνολικά), ενώ η Άιντραχτ πάτησε… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο για να περάσει το συνδυαστικό στοίχημα με τη νίκη της και το over 2.5.

Κρίμα γιατί ήταν καλό παρολί, αλλά με τη γκίνια που μας ακολουθεί, όλα τα περιμένω. Ότι θα σπάσει, θα σπάσει. Το θέμα είναι το πότε και αν θα αντέξουμε μέχρι τότε…

Σήμερα το… μενού δεν είναι πλούσιο, αλλά και πάλι υπάρχουν παιχνίδια για να ασχοληθεί κάποιος. Και φυσικά αναφέρομαι στις αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάμε να δούμε τα δύο ματς, στα οποία θα ποντάρει η στήλη.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Καραμπάκ προγνωστικά

Φαβορί για την πρόκριση, σύμφωνα με τις εταιρείες είναι η ομάδα του Ζάγκρεπ. Οι Κροάτες θέλουν στο σημερινό, πρώτο παιχνίδι να σκοράρουν και να βάλουν τις βάσεις για συμμετοχή στο νέο φορμάτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι, μόνο ως αμελητέα ποσότητα δεν μπορούν να θεωρηθούν. Στον προηγούμενο γύρο, αν και είχαν ηττηθεί στην έδρα τους από την Λουντογκόρετς με 2-1 πήγαν και κέρδισαν στην Βουλγαρία και στην παράταση έκαναν πάρτι. Προκρίθηκαν με νίκη 7-2!!!

Οι γηπεδούχοι έχουν δώσει φέτος, τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα και μετρούν ισάριθμες νίκες. Όλα ήρuαν over 2,5.

Θα αγοράσω το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2,05.

Μπόντο Γκλιμτ – Ερυθρός Αστέρας προγνωστικά

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μπόντο Γκλιμτ. Στο πρωτάθλημα Νορβηγίας τα πηγαίνει εξαιρετικά. Είναι στην 1η θέση και φαβορί για τον τίτλο.  Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και θέλει να τις κάνει πέντε, στο σημερινό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι από την πλευρά τους, μπαίνουν τώρα στη μάχη της Ευρώπης, Στο πρωτάθλημα έχουν δώσει πέντε ματς και ο απολογισμός τους είναι τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Δύσκολο σε πρόβλεψη ματς και θα περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, στην bet365 η απόδοση στο 2,05,

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00  Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Καραμπάκ: G/G & Over 2,5 (2,05)

22:00  Μπόντο Γκλιμτ – Ερυθρός Αστέρας: G/G & Over 2,5 (2,05)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ