Ζευγάρια για μεγάλα σκορ

Ζευγάρια για μεγάλα σκορ

Χάθηκε το διπλό με -1 ασιατικό, παρότι το ματς διαβάστηκε σωστά, στις -40 μονάδες ο απολογισμός της Δευτέρας και προχωράμε με τα Play-offs του Champions League.

Σύνοψη του 2024 για την στήλη μας το χθεσινό παιχνίδι στο King Power, όπου η Τότεναμ ήταν απόλυτο αφεντικό για 56 λεπτά. Ξόδεψε πολλές ευκαιρίες κι ένα τσουβάλι προϋποθέσεις, δεν “σκότωσε” το ματς και ισοφαρίστηκε στο πρώτο σουτ της Λέστερ.

Χάθηκε το διπλό με -1 ασιατικό, παρότι το ματς διαβάστηκε σωστά, στις -40 μονάδες ο απολογισμός της Δευτέρας και προχωράμε με τα Play-offs του Champions League.

Μπόντο/Γκλιμτ – Ερυθρός Αστέρας

Σταθερά πρωτοπόρος της Eliteserien η πρωταθλήτρια Μπόντο, τρέχει σερί 6-2-0 εντός κι εκτός συνόρων και προέρχεται από την πειστική πρόκριση επί της Γιαγκελόνια με νίκη και στην ρεβάνς (4-1 εντός). Μπρος στο κοινό της, στον συνθετικό χλοοτάπητα, μετρά 5/5 νίκες με 20 γκολ ενεργητικό από το ξεκίνημα του Ιούλη! Τα 7/8 τελευταία εντός έδρας πήγαν στο Over 3.5 σύνολο.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μπει φορτσάτος στη νέα σεζόν με ρεκόρ 4-1-0 στο πρωτάθλημα και 18 γκολ ενεργητικό! Και στα 5 φετινά του ματς σκόραρε 2+ φορές. Στα 4 τελευταία ταξίδια του για το Champions League όμως έχει δεχθεί σύνολο 11 γκολ. Τα στατιστικά και ο αλέγρος τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων μας οδηγεί στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Λιλ – Σλάβια Πράγας

Διά πυρός και σιδήρου πήρε την πρόκριση στο “Σαράτσογλου” την περασμένη εβδομάδα η Λιλ, άδικη συνολικά στο ζευγάρι με τη Φενέρ (3-2 σ.σ.). Στο εντός έδρας με τους Τούρκους είχε αρκετά αμυντικά προβλήματα, γλίτωσε σε τουλάχιστον τέσσερις καθαρές φάσεις των φιλοξενούμενων. Το 0-2 του Σαββάτου στην Ρεμς δεν είναι κριτήριο, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 15ο λεπτό.

Η Σλάβια ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ στον 3ο προκριματικό γύρο, μετά το 3-1 στην Πράγα κέρδισε και στις Βρυξέλλες (0-1). Μαζί με τις εγχώριες υποχρεώσεις τρέχει σερί 6 νικών και πηγαίνει στη Γαλλία με ακμαίο ηθικό. Πέρσι στην Ευρώπη έκανε 5-0-1 σε όμιλο του Europa με 17 γκολ ενεργητικό κι έπειτα αποκλείστηκε από τη Μίλαν σκοράροντας τρεις φορές. Αξιόλογη επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Μπόντο/Γκλιμτ – Ερυθρός Αστέρας  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.10)

22:00 | Λιλ – Σλάβια Πράγας  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.00)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ