Combos σε Μάντσεστερ & Ικόνιο

Combos σε Μάντσεστερ & Ικόνιο

Στο 1-1 από ημίχρονο ήταν το Λέγκια – Μπρόντμπι, οι Δανοί “καίγονταν” για ένα γκολ ώστε να στείλουν το ζευγάρι στην παράταση, αλλά δεν ξανακουνήθηκαν τα δίχτυα στη Βαρσοβία κι έτσι χάθηκε το over 2.5 και κατά συνέπεια το παρολί, με αποτέλεσμα να καταγράψει απώλειες -22 μονάδων η στήλη.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Πλήρωσαν οι περισσότερες κάρτες του Παναθηναϊκού στο Άμστερνταμ, αλλά χάθηκε το Over 3 στη Βιέννη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ

Πικράθηκε ο οργανισμός της Γιουνάιτεντ με την απώλεια του Community Shield, ωστόσο η δημιουργική της εικόνα ήταν ενθαρρυντική απέναντι στην συμπολίτισσα. To Σάββατο έφτιαξε πολύ μεγάλες ευκαιρίες απέναντι στη Μαν. Σίτι και σήμερα θα έχει πιο έτοιμους τους Γκαρνάτσο, Ζίρκζε.

Έχει δυνατή παράδοση απέναντι στη Φούλαμ, όπως δυνατή είναι και η παράδοση με γκολ στις πρεμιέρες της λίγκας. Στις 7 τελευταίες έχουν επιτευχθεί 3.6 μέσο όρο. Οι Λονδρέζοι κουβαλούν αυτοπεποίθηση στο Old Trafford μετά το ανοιξιάτικο διπλό (1-2), διαθέτουν την έκρηξη να απειλήσουν. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.87.

Κόνιασπορ – Γαλατασαράι

Η Κόνιασπορ άρεσε στην πρεμιέρα της, με τους νεοφερμένους Πεδρίνιο, Άλεκσιτς, Ναγίρ να σκοράρουν άπαντες! Με ενθουσιασμό στις κερκίδες για το νέο ξεκίνημα μπορεί να βάλει προβλήματα στην πρωταθλήτρια Γαλατασαράι, η οποία δεν έχει μπει πειστικά στη νέα σεζόν, θα έχει νέα αλλαγή διδύμου στα στόπερ και προφανώς έχει το μυαλό της στην Ελβετία. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Ζιλ Βισέντε – AVS

Θα είναι οξύμωρο αν η Ζιλ Βισέντε παρουσιαστεί έτοιμη τακτικά μετά την αιφνιδιαστική αλλαγή στον πάγκο της. O κόουτς Πινιέιρο ανέλαβε τη Δευτέρα και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έγινε η απαραίτητη προετοιμασία.

Από την άλλη η νεοφώτιστη AVS άρεσε επιθετικά στην πρεμιέρα και ο κόουτς Καμπέλος γνωρίζει καλά τα λημέρια στο Μπαρσέλος, την περασμένη σεζόν έκατσε στον πάγκο της Ζιλ Βισέντε για 33 αγώνες. Υπάρχει αξία στους φιλοξενούμενους, θα ρισκάρουμε στο 2 & Goal/Goal σε απόδοση 6.50.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 | Κόνιασπορ – Γαλατασαράι  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.02)

22:00 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.87)

“Μπόμπα”

22:15 | Ζιλ Βισέντε – AVS  ➡ 2 & Goal/Goal (απόδοση 6.50)

πηγή: bethome.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ