Πιο σοβαρός, πιο έτοιμος στη Βοσνία

Πιο σοβαρός, πιο έτοιμος στη Βοσνία

Θετικός ο απολογισμός (+6.5 μονάδες) της χθεσινής στήλης, πλήρωσε στις καθυστερήσεις το G/G & Over 2.5 στο Φενέρ – Λουγκάνο (2-1), αλλά το ίδιο combo στην Μπρατισλάβα (5-0) χάθηκε ελέω της γρήγορης αποβολής για την Τσέλιε.

Γράφει ο Δημητρής Βασιλάκος

Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ

Υπερβατική η εμφάνιση της (τρις) πρωταθλήτριας Βοσνίας πριν μία εβδομάδα στην Τούμπα, είχε κι αρκετές συγκυρίες με το μέρος της, αλλά την ήττα δεν τη γλίτωσε και o ρόλος της ως μεγάλο αουτσάιντερ στο ζευγάρι δεν άλλαξε. Χρειάστηκε μεγάλες γκάφες από τους Θεσσαλονικείς και διαιτητική εύνοια στις δύο φάσεις που σκόραρε.

Ο ΠΑΟΚ ήταν βαρύς στο χορτάρι της Τούμπας, με χαλαρότητα στο παιχνίδι του κι έλλειμμα δημιουργικότητας στο τελευταίο τρίτο. Ωστόσο είχε τις ευκαιρίες να κάνει 4ο γκολ. Με μία έξτρα εβδομάδα προπονήσεων και με πληρέστερο scouting για τον αντίπαλο αναμένεται καλύτερος στη Βοσνία.

Πιο συγκεντρωμένος, με ενδεχομένως 2-4 αλλαγές στην 11αδα και πιθανώς περισσότερους χώρους για να κάνει το “τρομακτικό” του παιχνίδι στις μεταβάσεις. Θα ποντάρουμε στην ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα, επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.05.

Παρτιζάν – Ντινάμο Κιέβου

Διασύρθηκε η Παρτιζάν την προηγούμενη εβδομάδα στο ουδέτερο Λούμπλιν της Πολωνίας, το 6-2 δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για την σημερινή ρεβάνς, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί μαζικά από νωρίς.

Το Σάββατο αντέδρασε αρμοστά με 4αρα για το πρωταθληματικό 2/2 και αναμένεται να πιέσει ψηλά. Κατάλληλη για παιχνίδι μεταβάσεων η Ντινάμο, πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε ξανά μεγάλο σκορ στο ζευγάρι. Επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 | Παρτιζάν – Ντινάμο Κιέβου  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.00)

22:00 | Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.05)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ