Τρία συνδυαστικά στοιχήματα

Τρία συνδυαστικά στοιχήματα

Καλημέρα φίλοι μου. Μπαίνουμε σε τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αφού από σήμερα και μέχρι και την Πέμπτη θα έχουμε τις ρεβάνς για τα τρία Κύπελλα. Το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερανς Λιγκ.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Με αυτά τα παιχνίδια θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη, που χθες έδωσε μάχη για ρεπετισιόν, αλλά δεν τα κατάφερε. Πέρασε το goal/goal & over 2,5 στο Βαλερένγκα – Ρανχάιμ, η Μπρόντμπι γύρισε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς με την Βέιλε, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει και τρίτο γκολ για να εμφανιστεί και το over 3,5 και τέλος η ΑΪΚ, αν και βρέθηκε μόλις στο 3’, πίσω στο σκορ, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την Γκάις για να αποκτήσει ελπίδα το συνδυαστικό goal/goal & over 3,5.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Φενέρ – Λουγκάνο προγνωστικά

Ματσάρα έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Στην Ελβετία οι δύο ομάδες είχαν… όρεξη και τελικά οι Τούρκοι κέρδισαν με το εντυπωσιακό 4-3 και φυσικά κρατούν την πρόκριση στα χέρια τους. Η Λουγκάνο προηγήθηκε, ισοφάρισε σε 2-2, αλλά εν τέλει ηττήθηκε από τους Τούρκους. Ωστόσο, μείωσαν σε 4-3 και έχουν μια… ζαριά στην Κωνσταντινούπολη.

Η Φενέρ είναι το φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση και διαθέτει ομάδα που σκοράρει με σχετική ευκολία. Οι φιλοξενούμενοι για να αποκτήσουν ελπίδες πρέπει να σκοράρουν. Και μπορούν να τα καταφέρουν, γιατί οι Τούρκοι τα έχουν τα θεματάκια τους στην άμυνα. Για αυτό λοιπόν, θα ποντάρω στο συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε αρκετά καλή απόδοση, αφού μιλάμε για 2,00.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Τσέλιε προγνωστικά

Τέσσερα επίσης παιχνίδια έχει δώσει φέτος η Σλόβαν. Τρία για τα προκριματικά και ένα για το πρωτάθλημα. Και στα τέσσερα σκόραραν και οι δύο ομάδες και τα τρία συνδυάστηκαν και με over 2.5. Μόνο στο πρώτο παιχνίδι με την Τσέλιε, δεν μπήκε τρίτο γκολ στο ματς.

Με το τελικό 1-1, του πρώτου αγώνα, οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Λόγω έδρας, η Σλόβαν έχει ένα προβάδισμα, αλλά μέχρι εκεί.

Οι φιλοξενούμενοι επίσης, έχουν δώσει τέσσερα ματς τη φετινή σεζόν και δεν έχουν γνωρίσει ήττα. Στα προκριματικά κέρδισαν δύο φορές τη Φλόρα Ταλίν και ήρθαν ισόπαλοι με την Σλόβαν και στο πρωτάθλημα ξεκίνησαν με νίκη. Στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια, εμφανίστηκε το συνδυαστικό goal/goal & over 2.5.

Αυτή θα είναι και η επιλογή της στήλης, σε απόδοση 2,12.

Κλάκσβικ – Μάλμε προγνωστικά

Η υπόθεση πρόκριση τελείωσε στο πρώτο παιχνίδι. Η Μάλμε απέδειξε την ανωτερότητά της και στο γήπεδο. Κέρδισε με 4-1 και βρίσκεται στα Νησιά Φερόε για να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά σήμερα στοχεύουν σε μια καλή εμφάνιση. Στη Σουηδία σκόραραν και ευελπιστώ να κάνουν το ίδιο και σήμερα, γιατί και σε αυτό το παιχνίδι, η επιλογή μου θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, σε απόδοση 2,00.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ