Με το Under στο Ισπανία – Ελλάδα

Με το Under στο Ισπανία – Ελλάδα

Καλησπέρα σας. Αν και ζορίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήταν καταιγιστικό το Νότιο Σουδάν και με επιμέρους σκορ 42-25 δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Πορτορικάνους. Έτσι πήρε την πρώτη νίκη στην ιστορία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το 90-79, την Κυριακή, και πλέον είναι στο κόλπο για την οκτάδα. Αυτό μας βοήθησε και εμάς που το εμπιστευτήκαμε, καθώς βρήκαμε τον δρόμο για το ταμείο στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από το τρίτο γκρουπ θα επιστρέψουμε στο πρώτο και σε έναν πρόωρο «τελικό», για δύο ομάδες που διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Ισπανία – Ελλάδα Προγνωστικά

Με ήττα και μάλιστα με διψήφια διαφορά από την Αυστραλία άρχισε την περιπέτειά της η Ισπανία, μετά το 92-80, του Σαββάτου. Με αυτό το αποτέλεσμα τα πράγματα για την πρόκρισή της στα νοκ άουτ γίνονται αρκετά δύσκολα και η επικράτηση επί της Ελλάδας είναι μονόδρομος.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά του, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να λυγίσει τον ανώτερο ποιοτικά Καναδά, παρά τη μεγαλειώδη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν είχε πολλούς συμπαραστάτες και για αυτό το 86-79 φαντάζει φυσιολογικό. Για το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη, το ματς με τη «ρόχα» είναι πολύ σημαντικό, μια και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, τότε μάλλον πρέπει να αποχαιρετήσει το όνειρο για την οκτάδα.

Στοιχηματικά, το φαβορί είναι η Ελλάδα, η απόδοση, όμως, της νίκης της κινείται ανοδικά από χθες. Θεωρούμε ότι σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας, οι επιθέσεις θα έχουν δευτερεύοντα ρόλο και οι άμυνες θα είναι αυτές που θα δείξουν τον δρόμο. Δεν είναι απίθανο καμία εκ των δύο να μην ξεπεράσει τους 80 πόντους, αλλά εμείς θα πάμε πιο συντηρητικά, με το Under 160,5 πόντοι, στο 2,10.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ