Σκανδιναβικά γκολ πριν την άδεια

Σκανδιναβικά γκολ πριν την άδεια

Σαββατιάτικο απόλυτο για την στήλη, με 2/2 επιλογές για +63 μονάδες στο συνολικό ταμείο. Στις καθυστερήσεις επιβεβαιώθηκε το 1 & Over 1.5 της Λέγκια (2-0), ενώ το Goal/Goal & Over 2.5 στο Μόλντε – ΚΦΟΥΜ (2-3) πλήρωσε από το 34ο λεπτό.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με σκανδιναβικά πονταρίσματα θα αποχαιρετήσουμε για την άδεια, η στήλη επιστρέφει από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου.

Νόρκεπινγκ – Χάλμσταντ

Σε ελεύθερη πτώση η ουραγός Νόρκεπινγκ, εξαιτίας της ευάλωτης ανασταλτικής λειτουργίας της έφτασε τις 5 διαδοχικές την περασμένη Κυριακή, ενώ από τα 8 τελευταία ματς έχει πάρει μόλις έναν βαθμό. Στη μοναδική περίπτωση που δεν δέχθηκε 2+ γκολ. Τα 9/10 τελευταία παιχνίδια της είχαν 3+ γκολ σύνολο.

Με δύο ήττες και 7 γκολ παθητικό επέστρεψε από τη διακοπή η Χάλμσταντ, στα τέσσερα τελευταία ταξίδια της γνώρισε ισάριθμες ήττες δεχόμενη 14 γκολ. Θα βασιστούμε στην αδυναμία αμφοτέρων να αμυνθούν επαρκώς και θα ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ

H Ρόζενμποργκ προέρχεται από την συντριβή στην Σάρπσμποργκ (4-1), αλλά στην επιστροφή από τη διακοπή επικράτησε (2-1) της Οντ στο Τροντχάιμ. Σταθερά πλούσια τα παιχνίδια της από το ξεκίνημα του Μάη, τα 7/8 τελευταία πήγαν τουλάχιστον στο G/G & Over 2.5.

Άμεση επιστροφή στις νίκες για τη Λίλεστρομ, το προηγούμενο Σάββατο έκανε δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη επί της Στρομσγκόντσεντ (3-1), σε αμφότερες όμως δεν κράτησε ανέπαφη εστία, δεν τα έχει καταφέρει σε κανένα από τα 13 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας.

Ματσάρισμα για πλούσιο παιχνίδι, θα πάμε στο Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 1.80, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

15:00 | Νόρκεπινγκ – Χάλμσταντ  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.10)

20:15 | Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.80)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ