Επιστροφή στη Νορβηγία

Επιστροφή στη Νορβηγία

Πάμε στα σημερινά, όπου ελπίζω η μεγάλη Σάρσμποργκ να σταθεί στο ύψος της και να σπάσει αυτή τη μίνι κατάρα που έχουμε στο μήνα.

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Λόγω νεύρων δεν έγραψα χθες στήλη, γιατί δεν γίνεται να χάνουμε και ένα γκολ το απόλυτο. Κάτι που συμβαίνει για πολλοστή φορά στο στοιχημα το πρόσφατο διάστημα. Πιάσαμε ξεκούραστα τα goal/goal στα παιχνίδια Ζϊρα – Σέριφ και Μάριμπορ – Μπότεφ και θέλαμε να έρθει over 2,5 το Χιουνεντιάρα – Πάξι. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ στο τέλος και δεν υπήρχε χρόνος για τρίτο.

Και ως εκ τούτου, χάσαμε το παρολί με συνολική απόδοση 5,5. Πάμε στα σημερινά, όπου ελπίζω η μεγάλη Σάρσμποργκ να σταθεί στο ύψος της  και να σπάσει αυτή τη μίνι κατάρα που έχουμε στο μήνα.

Ράουφος – Στάμπαεκ Προγνωστικά

Το απίστευτο σερί της Στάμπαεκ, έσπασε την προηγούμενη αγωνιστική. Και δεν αναφέρομαι σε νίκες ή αήττητα παιχνίδια. Αυτά τα στατιστικά, δεν ενδιαφέρουν και τόσο τη στήλη. Η Στάμπαεκ λοιπόν, κέρδισε με 1-0 την Λεβάνγκερ και μπήκε φρένο στο σερί με τα over 2,5 και τα goal/goal. Μετρούσε 13 σερί over 2,5 (μαζί με τα ματς του Κυπέλλου), τα 12 ήταν over 3,5 και τα 10 συνδυάστηκαν και με goal/goal. Έπος!

Σήμερα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ράουφος, πρέπει να επανέλθει στα στάνταρ της. Και το over 3,5 το συναντάμε στο 2,25. Δεν γίνεται να μην το τιμήσω…

Σπάρτα Σάρσμποργκ – Μπραν Προγνωστικά

Μπορεί να άλλαξε προπονητή η Σπάρτα και να μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, ωστόσο τα goal/goal & over 2,5 συνεχίζονται. Η αγαπημένη μας ομάδα,  μετρά πλέον οκτώ σερί (εννέα αν προσθέσουμε και ένα παιχνίδι Κυπέλλου) ματς στα οποία σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ και σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι, τα πηγαίνουν καλύτερα. Μιλάμε για ομάδα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, δεν θα μπλέξω με σημείο και θα πάρω το over 3,5 σε απόδοση 1,98.

Μόλντε – KFUM Όσλο Προγνωστικά

Αρκετά καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της Μόλντε στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 3η θέση, έναν πόντο πίσω από την δεύτερη Μπραν και δείχνει ικανή να μείνει σε αυτά τα… σκαλοπάτια μέχρι το τέλος. Σήμερα υποδέχεται την KFUM Όσλο, μια ομάδα που για τα δεδομένα της, τα πηγαίνει αρκετά καλά.

Το ευχάριστο για εμάς, τους λάτρεις των γκολ, είναι ότι οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι σερί goal/goal & over 2,5 – με τα τρία να είναι και over 3,5 – και φυσικά αυτά τα στατιστικά δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Το goal/goal στην bet365 πληρλωνει 1,80 και αν συνεχιστεί το σερί και προσθέσουμε και το over 2,5, η απόδοση φτάνει στο 2,18. Εξαιρετική…

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 Ράουφος – Στάμπαεκ: over 3,5  (2,25)

19:00 Σπάρτα Σάρπσμποργκ – Μπραν: Over 3,5  (1,98)

21:15 Μόλντε – KFUM Όσλο: G/G & over 2,5 (2,18)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ