Ενισχυμένοι στην πρεμιέρα οι «λεγεωνάριοι»

Ενισχυμένοι στην πρεμιέρα οι «λεγεωνάριοι»

Με υψηλές προσδοκίες κάνει πρεμιέρα η Λέγκια, ενισχύθηκε σημαντικά για να ανακτήσει την κορυφή της Ekstraklasa

Στις -12 μονάδες ο απολογισμός της Παρασκευής για την στήλη, αφού το +1 (ασιατικό) της Πούζτσα χάθηκε (2-0) με γκολ στο 90+8′! Λίγο αργότερα το G/G & Over 2.5 στο Σίριους – Μάλμε βγήκε εύκολα και με αβάντζο (3-4).

Λέγκια – Ζαγκλέμπιε

Με υψηλές προσδοκίες κάνει πρεμιέρα η Λέγκια, ενισχύθηκε σημαντικά για να ανακτήσει την κορυφή της Ekstraklasa. Φιλόδοξος ο κόουτς Φέιο που ανέλαβε την άνοιξη, ικανοποιημένος δήλωσε με την ετοιμότητα της ομάδας του και προβλέπουμε ξεκίνημα με το δεξί απέναντι σε μία Ζαγκλέμπιε που ενδεχομένως να χρειαστεί χρόνο για να καλύψεις τις μεταγραφικές απώλειες.

Επιλογή το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.00, με σύμμαχο και την εντυπωσιακή παράδοση των “λεγεωνάριων” στο ζευγάρι. Από το 2020 και μετά μετρούν 8/8 νίκες επί της Ζαγκλέμπιε, όλες με 2+ γκολ ενεργητικό!

Μόλντε – ΚΦΟΥΜ

Η Μόλντε κράτησε ανέπαφη εστία σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μετά τη διακοπή, αλλά “κόλλησε” στην έδρα της Φρέντρικσταντ για να μείνει στο -8 από την κορυφή. Πλασματικό το 0-0 βάσει ευκαιριών, σπάνιο και το ότι δεν δέχθηκε γκολ στο τελευταίο εντός έδρας, αφού την έπαθε και στα 5 προηγούμενα ματς, 11 φορές σύνολο.

Η ΚΦΟΥΜ επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν δύο μήνες με το διπλό στην Τρόμσο (1-2) σκοράροντας και στο 7ο φετινό της ταξίδι για την Eliteserien. Ξεκάθαρα πιο απειλητική ως φιλοξενούμενος, όταν βρίσκει χώρους, έδειξε και στην πρεμιέρα ότι μπορεί να απειλήσει τους “μπλε”. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:15 | Λέγκια – Ζαγκλέμπιε  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.00)

21:15 | Μόλντε – ΚΦΟΥΜ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.10)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ