Να φτιάξει ψυχολογία ενόψει Ευρώπης

Να φτιάξει ψυχολογία ενόψει Ευρώπης

Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ με αναμετρήσεις από τη Σουηδία

Καλημέρα στην παρέα του Bethome.gr! Ξεκινούν σιγά σιγά τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε πρεμιέρες σε Δανία, Πολωνία, Τσεχία και Ελβετία, κάτι που σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα γεμίζει όλο και περισσότερο από στοιχηματικές επιλογές. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ με αναμετρήσεις από τη Σουηδία.

Βάρναμο – Χάκεν Προγνωστικά

Δε δείχνει σταθερότητα στις εμφανίσεις της η Βάρναμο και έχει χάσει αρκετούς βαθμούς μέχρι τώρα, ειδικά στην έδρα της. Αντίδραση αναζητά η Χάκεν, έτσι ώστε να φτιάξει και ψυχολογία, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της. Επιλογή, το Διπλό σε απόδοση 2.20 από την στοιχημαν.

Μπρομαποϊκάρνα – Χάμαρμπι Προγνωστικά

Διαφορετικοί οι στόχοι των δυο ομάδων έτσι όπως εξελίσσεται η σεζόν για αμφότερες, ευελπιστούν όμως στο όποιο θετικό αποτέλεσμα στο μεταξύ τους ντέρμπι. Τα μεταξύ τους πάντως βγάζουν συχνά γκολ, κάτι που περιμένουμε και τώρα, οπότε και πάμε το Over 3 σε απόδοση 1.92.

Έρεμπρο – Έργκριτε Προγνωστικά

Σε μια καλύτερη πορεία ευελπιστούν αμφότερες μετά και τη διακοπή και θέτουν πλέον ως στόχο να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Θεωρούμε ότι το σημερινό μεταξύ τους θα έχει γκολ και γι’ αυτό πάμε με το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Βάρναμο – Χάκεν | Διπλό @ 2.20

16:00 | Μπρομαποϊκάρνα – Χάμαρμπι | Over 3 @ 1.92

16:00 | Έρεμπρο – Έργκριτε | Goal/Goal & Over 2.5 @ 2.00

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ