Ρίσκο στα προκριματικά με απόδοση 11,28

Ρίσκο στα προκριματικά με απόδοση 11,28

Καλημέρα στην παρέα του Bethome.gr! Επιστροφή για τη στήλη μετά και την περασμένη Δευτέρα, όταν επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal & Over 2.5 (2.08) στο Χάλμσταντ – ΑΪΚ (1-2), όμως μας τα χάλασε η Χάμαρμπι που ηττήθηκε με 0-1 από τη Γκέτεμποργκ (0-1), παρά την επιλογή του Άσσου (1.90). Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ με τις αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Σεντ Τζόσεφς – Σέλμπουρν Προγνωστικά

Αν και επικράτησε με την “ψυχή στο στόμα” στο πρώτο παιχνίδι (2-1), η Σέλμπουρν απέδειξε ότι δίκαια είναι το φαβορί του ζευγαριού και τώρα περιμένουμε να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στη Σεντ Τζόσεφς. Επιλογή, το Διπλό σε απόδοση 2.05.

Σκεντίγια – Νόα Προγνωστικά

Δεν έχει πολλά περιθώρια η Σκεντίγια, οπότε και καλείται να παίξει επιθετικά από την αρχή, για να μπορεί να ελπίζει. Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της, κόντρα σε μια Νόα που ήταν εξαιρετική στο πρώτο ματς και επικράτησε δίκαια με 2-0. Θεωρούμε ότι μπορεί να ξεφύγει το σκορ και γι’ αυτό πάμε με το το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Βλάζνια – Βαλούρ Προγνωστικά

Θετική η παρουσία που είχε Βλάζνια στο πρώτο ματς, παρότι δεν κέρδισε (2-2), έδειξε αρκετά διαβασμένη και θεωρούμε ότι με τη βοήθεια και του κόσμου της θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση απόψε. Ειδικά από τη στιγμή που η Βαλούρ έχει 12/13 εκτός έδρας ήττες στην Ευρώπη. Επιλογή το Άσσος σε απόδοση 2.75.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ