Ανώτεροι Λιθουανοί & θέαμα στην Κύπρο

Ανώτεροι Λιθουανοί & θέαμα στην Κύπρο

Η Ζαλγκίρις άφησε πίσω τις δύο κολλητές πρωταθληματικές ήττες και την περασμένη Πέμπτη έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στο 2ο γύρο επικρατώντας 1-2 στη Φινλανδία

Άστοχα τα δύο χθεσινά πονταρίσματα από τα προκριματικά του Champions League, στις -50 μονάδες ο απολογισμος αφού τα δύο over/under που επιλέξαμε βγήκαν κόντρα σε Μπατούμι κι Ελμπασάν.

Ζαλγκίρις – Βάασα

Η Ζαλγκίρις άφησε πίσω τις δύο κολλητές πρωταθληματικές ήττες και την περασμένη Πέμπτη έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στο 2ο γύρο επικρατώντας 1-2 στη Φινλανδία. Ανώτεροι οι Λιθουανοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν τις ευκαιρίες να “καθαρίσουν” το ζευγάρι.

Η Βάασα είναι σε κατηφόρα, η ήττα της προηγούμενης εβδομάδας ήταν η 4η διαδοχική με 13 γκολ παθητικό στο σύνολο. Αρκετά ευάλωτη η άμυνά της, σήμερα οφείλει να ρισκάρει και μοιάζει δύσκολο να περιορίσει τις απειλές των φορμαρισμένων γηπεδούχων. Είχε ρυθμό η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, επιλογή το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Πάφος – Έλφσμποργκ

Η Πάφος πλήρωσε τα λάθη, την αναποτελεσματικότητά της και την αποβολή του 58ου λεπτού για να ηττηθεί με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Σουηδία. Μονόδρομος το ρίσκο από νωρίς στην σημερινή ρεβάνς, έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Έλφσμποργκ, η οποία την Κυριακή πέρασε με εντυπωσιακό σκορ (3-5) από την έδρα της Χάκεν. Το αγωνιστικό στυλ των δύο ομάδων και το σκορ του πρώτου αγώνα δημιουργούν συνθήκες για πλούσιο ματς, οπότε θα πάμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Ζαλγκίρις – Βάασα  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.15)

19:00 | Πάφος – Έλφσμποργκ  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.00)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ