Τριάδα με 5,5 απόδοση

Τριάδα με 5,5 απόδοση

Πάμε στα σημερινά, όπου το κουπόνι είναι μεν γεμάτο, αλλά με πολλές άγνωστες ομάδες. Μιλάμε άλλωστε, για τον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα και του Κόνφερανς Λιγκ.

Καλημέρα φίλοι μου. Μόνο η Ρίγας Σκόλα στάθηκε στο ύψος της και συνέχισε το εντυπωσιακό σερί με τα over 2.5 στα προγνωστικά πάμε στοίχημα. Κέρδισε εύκολα τη Λαρν (4-0) και έφτασε τα 10 σερί ματς, στα οποία έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τρία γκολ.

Αντιθέτως, η Λουντογκόρετς απογοήτευσε, ηττήθηκε με 1-0 από την Μπατούμι, αλλά πήρε την πρόκριση, ενώ έμεινε χαμηλά από πλευράς σκοραρίσματος το Ντιφεράντζ – Κλάκσβικ.

Πάμε στα σημερινά, όπου το κουπόνι είναι μεν γεμάτο, αλλά με πολλές άγνωστες ομάδες. Μιλάμε άλλωστε, για τον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα και του Κόνφερανς Λιγκ.

Ζίρα – Σέριφ προγνωστικά

Την πάτησε η Σέριφ στο πρώτο παιχνίδι. Όχι μόνο δεν εκμεταλλεύθηκε την έδρα της, αλλά γνώρισε και την ήττα με γκολ στο 88’. Έμπλεξε, όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση και πρέπει σήμερα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι.

Οι γηπεδούχοι με όπλο το 1-0 του πρώτου αγώνα, ξέρουν ότι μπορούν να ολοκληρώσουν την έκπληξη. Δεν πρόκειται να μπλέξω με σημείο και θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το 1,85 το θεωρώ τίμιο, αφού δε νομίζω να έχει το παιχνίδι την ίδια εικόνα, που είχε το πρώτο (0-0 μέχρι το 88’).

Χιουνεντοάρα – Πάξι προγνωστικά

Κανείς δεν περίμενε ότι η Χιουνεντοάρα, ομάδα που πέρυσι αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας, θα πήγαινε στην Ουγγαρία και θα κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-0. Να αποκλειστούν οι γηπεδούχοι, μόνο πιθανό δεν το λες. Θα γραφτεί ιστορία, αν οι φιλοξενούμενοι κάνουν την ανατροπή.

Το σίγουρο είναι ότι οι Ούγγροι δεν έχουν πλέον κάτι να χάσουν. Θα παίξουν ανοιχτά και θα προσπαθήσουν να αγχώσουν τους Ρουμάνους. Για τον λόγο αυτό, θα ποντάρω στο over 2,5, όπως είχα κάνει και στο πρώτο παιχνίδι.

Μάριμπορ – Μπότεφ προγνωστικά

Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στον επόμενο γύρο. Η Μπότεφ, που ήταν το αουτσάιντερ, κατάφερε να κερδίσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και ως εκ τούτου, έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης.

Οι Σλοβένοι θα παλέψουν για την ανατροπή, παίζουν στην έδρα τους και μπορούν να τα καταφέρουν. Δεν πιστεύω ότι θα κάνουν περίπατο και οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν ένα γκολ για να δυσκολέψουν την ζωή των παικτών της Μάριμπορ. Θα αγοράσω στο 1,78 το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

19:00  ΖΙΡΑ – ΣΕΡΙΦ      G/G   1,85

21:00  ΧΙΟΥΝΕΝΤΙΑΡΑ – ΠΑΞΙ        Over 2,5      1,70

21:15  ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΜΠΟΤΕΦ        G/G   1,78

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ