Ανοιχτό ματς στο Μπατούμι

Ανοιχτό ματς στο Μπατούμι

Πριν 7 βράδια στο Ράζγκραντ η Λουντογκόρετς επιβεβαίωσε την ποιοτική της ανωτερότητα στο ζευγάρι επικρατώντας 3-1 των Γεωργιανών

Άστοχο το χθεσινό ποντάρισμα της στήλης στο Ερεβάν, με πέναλτι στο 90′ χάθηκε το 1 DNB της Πιούνικ για να γράψει -30 μονάδες ο απολογισμός της Τρίτης.

Ντινάμο Μπατούμι – Λουντογκόρετς

Πριν 7 βράδια στο Ράζγκραντ η Λουντογκόρετς επιβεβαίωσε την ποιοτική της ανωτερότητα στο ζευγάρι επικρατώντας 3-1 των Γεωργιανών, θα μπορούσε να έχει σκοράρει περισσότερο κι από νωρίς στο ματς.

Η Ντινάμο έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία στο δημιουργικό κομμάτι και ο οργανισμός πιστεύει στην ανατροπή του σκορ. Θα ανοιχτούν οι γηπεδούχοι και στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν παρουσιάστηκαν προβληματικοί πίσω, όλα πήγαν στα 4+ γκολ. Η Λουντογκόρετς δεν πρόκειται να κλειστεί στο Μπατούμι, αναμένεται πλούσιο ματς, οπότε το Over 3 (ασιατικό) είναι σε επιλογή σε απόδοση 2.20.

Εγκνάτια – Μπάνια Λούκα

H Μπάνια Λούκα πήρε προβάδισμα πρόκρισης με δραματικό τρόπο πριν μία εβδομάδα, επικράτησε (1-0) με γκολ στο 90+6′ πιέζοντας ασφυκτικά στα τελευταία λεπτά τους 10 Αλβανούς που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο από νωρίς στο ματς.

Η Εγκνάτια κατέκτησε το παρθενικό πρωτάθλημα της ιστορίας της χάρη στην ανασταλτική της λειτουργία και δεν μπορεί να ρισκάρει απόψε απέναντι σε ποιοτικότερο αντίπαλο. Τα 7/8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έμειναν στο Under 1.5. Θα το πάει και πάλι κλειστά το ματς μήπως βρει την στιγμή της, ενώ οι Βόσνιοι έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν. Επιλογή το Under 2.5 σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Ντινάμο Μπατούμι – Λουντογκόρετς  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.20)

22:00 | Εγκνάτια – Μπάνια Λούκα  ➡ Under 2.5 (απόδοση 1.83)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ