Εννέα σερί over 2,5 η Ρίγας Σκόλα

Εννέα σερί over 2,5 η Ρίγας Σκόλα

Πάμε στα σημερινά, όπου και πάλι η στήλη θα ασχοληθεί με προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Καλημέρα φίλοι μου. Για δεύτερη στη σειρά μέρα, χάσαμε το παρολί στα προγνωστικά πάμε στοίχημα για ένα παιχνίδι. Μας την έκανε η Σάντα… Κονόμα και μάλιστα χάσαμε το μικρότερο σε απόδοση στοίχημα. Το ματς με την Μπάλκανι δεν ήρθε over 2,5 (απόδοση 1,62) και ήταν το πρώτο χρονικά παιχνίδι.

Τα άλλα δύο, στα οποία θέλαμε να εμφανιστεί το goal/goal πέρασαν εύκολα. Το Ελσίνκι – Πενεβέζις από το ημίχρονο και το Σάμροκ – Βίκινγκουρ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Κρίμα, γιατί χάθηκε το παρολί με απόδοση 5,39 και σίγουρα έπαιξε ρόλο, η αποβολή παίκτη της Μπάλκανι, που άλλαξε την εικόνα του ματς.

Πάμε στα σημερινά, όπου και πάλι η στήλη θα ασχοληθεί με προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πάμε να τα δούμε.

Ντιναμό Μπατούμι – Λουντογκόρετς προγνωστικά

Η υπόθεση πρόκριση, ουσιαστικά έχει κριθεί. Στο πρώτο παιχνίδι, η Λουντογκόρετς κέρδισε με 3-1 και δύσκολα θα μπλέξει σε περιπέτειες, στον σημερινό επαναληπτικό. Οι Βούλγαροι είναι το φαβορί και για τη νίκη και με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θα ρισκάρουν, μήπως και μπουν στο κόλπο της πρόκρισης το over 2,5 το θεωρώ πιθανό.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το συναντάμε σε απόδοση 1,65. Επειδή θέλω να την ανεβάσω και θεωρώ ότι η Λουντογκόρετς δύσκολα θα ηττηθεί, θα προσθέσω και το Χ2 για να φτάσει η απόδοση στο 2,18. Αρκετά καλή νομίζω…

Ντιφεράντανζ – Κλακσβίκ προγνωστικά

Εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, του πρώτου αγώνα ήταν η Κλακσβίκ. Εκμεταλλεύθηκε την έδρα της και προηγήθηκε με 2-0, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό της αναμέτρησης. Είναι αυτονόητο, ότι έχει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, με τους γηπεδούχους να μπροστά τους, βουνό…

Η Ντιφεράντανζ αναμένεται να μπει δυνατά και δεν είναι τυχαίο ότι οι εταιρείες την έχουν φαβορί για τη νίκη.  Λογικά, στο παιχνίδι θα μπουν γκολ και για τον λόγο αυτό θα προτιμήσω το over 2,5 και δεν πρόκειται να μπλέξω με σημείο., Άλλωστε, το συναντάμε σε απόδοση 1,78.

Λαρν – Ρίγας Σκόλα προγνωστικά

Η πρωταθλήτρια Λετονίας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν. Στο πρωτάθλημα μετρά τέσσερις σερί νίκες, κέρδισε και στο Κύπελλο, ενώ στο πρώτο παιχνίδι, κόντρα στη Λαρν κέρδισε εύκολα με 3-0. Πρέπει να μην κατέβει για να αποκλειστεί και σήμερα είναι και πάλι το φαβορί για τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι, θα προσπαθήσουν να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο και να δυσκολέψουν τους Λετονούς. Δεν θεωρώ απίθανο να μπουν τρία γκολ στο ματς.  Άλλωστε, η Ρίγας Σκόλα μετρά εννέα σερί παιχνίδια τα οποία εμφανίστηκε το over 2,5 και στα επτά το over 3,5!

Η απόδοση στο απλό over είναι 1,70. Τίμια θα την χαρακτήριζα…

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

20:00  ΝΤΙΝΑΜΟ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ    Χ2 & Οver 2,5      2,18

20:00  ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ – ΚΛΑΚΣΒΙΚ         Οver 2,5      1,78

22:00  ΛΑΡΝ – ΡΙΓΑΣ ΣΚΟΛΑ         Οver 2,5      1,70

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ