Τριάδα από Γιουρόπα Λιγκ

Τριάδα από Γιουρόπα Λιγκ

Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος

Καλημέρα φίλοι μου. Στην τσίτα μέχρι το φινάλε του δεύτερου ημιτελικού του Euro 2024 ήταν η στήλη. Πήγαμε να κάνουμε το κόλπο γκρόσο. Ξεκίνημα εντυπωσιακό, αφού στο 6’ ο Σίμονς βρήκε δίχτυα (με πανέμορφο γκολ) και πιάσαμε τον έναν από τους δύο παίκτες που θέλαμε να μπει το όνομά τους στον πίνακα…

Ο δεύτερος όμως, ήταν μακριά από τις φάσεις και δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Ο Μπέλινγχαμ αν και έπαιξε σε όλο το ματς, δεν είχε κάποια στιγμή, έστω για να πούμε αχ…

Κρίμα, γιατί το bet builder με 27 απόδοση το πίστεψα, ειδικά όταν ο Σϊμονς άνοιξε το σκορ…

Πάμε στα σημερινά, όπου το… μενού είναι πέρα για πλούσιο και αποτελεί φροντιστήριο ποδοσφαίρου, Γιατί αρκετές ομάδες που υπάρχουν στα προκριματικά του Γιουρόπα και του Κόνφερανς Λιγκ, δεν σας κρύβω, ότι δεν τις γνωρίζω.

Το άγνωστο δεν με τρομάζει και πάμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας στα προκριματικά και θα ασχοληθώ, με τρία ματς από το Γιουρόπα Λιγκ.

Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Πάξι – Χιουνεντοάρα Προγνωστικά

Αν κάποιος από εσάς ξέρει την Χιουνεντοάρα, του βγάζω το καπέλο. Μιλάμε για ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ρουμανίας, η οποία έκανε την έκπληξη, κατέκτησε το Κύπελλο και βρέθηκε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Φυσικά δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση. Η Πάξι από την Ουγγαρία, πραγματοποίησε πέρυσι εξαιρετική πορεία, αφού τερμάτισε στην 2η θέση και θέλει φυσικά να προκριθεί στην επόμενη φάση των προκριματικών.

Δεν θα μπλέξω με σημείο, γιατί ο «άσος» είναι μικρός σε απόδοση. Θα πάρω το over 2.5 στο 1,70. Και αυτό γιατί, τα τρία από τα τέσσερα φιλικά των γηπεδούχων, ήρθαν over 4.5 (!), ενώ η Χιουνεντοάρα ηττήθηκε με 3-0 στο Σούπερ Καπ Ρουμανίας.

Σέριφ Τίρασπολ – Ζίρα Προγνωστικά

Η Σέριφ μπήκε στη ζωή μας, όταν την αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Τιμούρ Κετσπάγια. Από τότε, παίζει πάντα στην Ευρώπη και θα προσπαθήσει να περάσει το εμπόδιο της Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν.

Δεν είναι η ομάδα, που είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία και σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σύμφωνα με τις εταιρείες είναι το φαβορί για την πρόκριση. Θα ποντάρω στο goal/goal σε απόδοση 1,95. Αφενός γιατί, η Σέριφ δεν είναι φόβητρο και αφετέρου η Ζίρα είναι ομάδα που σκοράρει.

Μπότεφ – Μάριμπορ Προγνωστικά

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση. Προβάδισμα πρόκρισης έχει η Μάριμπορ, αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να βάζει το χέρι του στη φωτιά, ότι οι Σλοβένοι θα είναι αυτοί που θα προκριθούν σίγουρα.

Η Μπότεφ, θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της, σήμερα ποντάρει στην έδρα και εγώ θα πάρω στην bet365 το… τίμιο goal/goal σε απόδοση 1,82.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 Πάξι – Χιουνεντοάρα: Over 2,5 (1,70)

20:00 Σέριφ – Ζίρα: G/G   (1,95)

21:00 Μπότεφ – Μάριμπορ: G/G   (1,82)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ