Ποντάρισμα στην πρόκριση, στην ομάδα που το αξίζει

Ποντάρισμα στην πρόκριση, στην ομάδα που το αξίζει

Η εικόνα της ομάδας του, έκανε τον Κούμαν να καταλάβει πως δεν γίνεται να έχει εκτός ενδεκάδας τους Σίμονς, Ντάμφρις

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε από τον δεύτερο ημιτελικό του EURO 2024 ο Τσάρλυ την Τετάρτη 10/07!

Οι Ολλανδοί δεν πλήρωσαν τα λάθη του Κούμαν στην φάση των ομίλων. Η ήττα από την Αυστρία ανέδειξε τις περίεργες επιλογές του χωρίς να κοστίσουν. Η 3η θέση και με βατό αντίπαλο έφερε τους Ολλανδούς στην φάση των 16 και ευνοϊκό ταμπλό τους έδωσε. Η εικόνα της ομάδας του, έκανε τον Κούμαν να καταλάβει πως δεν γίνεται να έχει εκτός ενδεκάδας τους Σίμονς, Ντάμφρις.

Ολλανδία – Αγγλία

Οι σταθερές και η επιθετικότητα

Οι Ολλανδοί έχουν ξεκάθαρες σταθερές σαν ομάδα, η τριάδα των Φαν Ντάικ, Ντε Φράι, Ακε, τα πολλά ανεβάσματα του Ντάμφρις, το παιχνίδι ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου απο τον Σίμονς, η κίνηση δεύτερου φορ απο τα αριστερά του Χάκπο και το συνδυαστικό παιχνίδι ψεύτικου 9αριού που προσπαθεί να κάνει ο Ντεπάι. Σε όλα όταν προστίθεται βοήθεια από τον δεξί εξτρέμ, η Εθνική Ολλανδίας μοιάζει σαν να βρίσκει το επιπλέον μαξιλάρι που χρειάζεται για να φτάσει μέχρι τέλους τις συνεργασίες της. Ο Κούμαν κάθε φορά δοκιμάζει μία έκπληξη στον συγκεκριμένο χώρο, τα ρεπορτάζ δείχνουν σήμερα πως το πιο πιθανό είναι να δούμε στην ενδεκάδα τον Μάλεν αντί του Μπερκβάιν που ξεκίνησε στα δύο νοκ άουτ.

Δύο στιγμές ατομικού ταλέντου τους κρατάνε στην διοργάνωση

Οι Άγγλοι βρίσκονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης, δίχως να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Προχωρούν με το ατομικό ταλέντο κάποιων ποδοσφαιριστών τους, που μπορεί στο τουρνουά συνολικά να σέρνονται όμως μπορούν σε μία στιγμή να αλλάξουν την ιστορία ενός παιχνιδιού. Το ψαλιδάκι του Μπέλινγκχαμ με την Σλοβακία, η εκτέλεση απο δύσκολη γωνία εκτός περιοχής του Σάκα, κρατάνε τους Άγγλους στο τουρνουά. Γκολ που ήρθαν πάνω σε οργανωμένες άμυνες, από μία ατομική έμπνευση. Συνολικά σε όλο το τουρνουά, δεν μπορώ να θυμηθώ μία ομαδική επιθετική προσπάθεια της Αγγλίας. Είναι τεράστιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, στο πως να αναπτυχθούν και κουράζουν τον κόσμο και τους εαυτούς τους, αλλάζοντας χωρίς σκοπό την μπάλα οι στόπερ τους, δίχως να υπάρχει κίνηση που θα βοηθήσει την ανάπτυξη.  Με βάση όσα έχουμε δει από τις δύο ομάδες στην διοργάνωση, το σίγουρο είναι πως οι Άγγλοι δεν αξίζουν να προκριθούν στον τελικό. Να πάρουν την πρόκριση οι Ολλανδοί στην bet365 σε απόδοση 2,10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22.00 Ολλανδία – Αγγλία: Πρόκριση Ολλανδία 2,10

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ