Το know how των «τρικολόρ»

Το know how των «τρικολόρ»

Δραματικές οι προκρίσεις των όμορων χωρών από τους προημιτελικούς της Παρασκευής, η Ισπανία χρειάστηκε γκολ στο 120′ για να ξεπεράσει το εμπόδιο των Γερμανών, ενώ οι Γάλλοι επικράτησαν στην «ρώσικη ρουλέτα» των Πορτογάλων, που στα σημεία ήταν ανώτεροι για 120 λεπτά

Πετυχημένο το χθεσινό σουηδικό ποντάρισμα με το 2 & Under 4.5 της Τζουργκάρντεν, έμεινε στο 1-3 το σκορ από το 68ο λεπτό και μας χάρισε +27.5 μονάδες στο ταμείο. Πολύ πιο λαμπερό το σημερινό επίκεντρο πονταρίσματος, στον ημιτελικό του Μονάχου.

Ισπανία – Γαλλία

Δραματικές οι προκρίσεις των όμορων χωρών από τους προημιτελικούς της Παρασκευής, η Ισπανία χρειάστηκε γκολ στο 120′ για να ξεπεράσει το εμπόδιο των Γερμανών, ενώ οι Γάλλοι επικράτησαν στην “ρώσικη ρουλέτα” των Πορτογάλων, που στα σημεία ήταν ανώτεροι για 120 λεπτά.

Η Ισπανία έχει σταθερά την πιο πειστική εικόνα ομάδας στο Euro 2024, με τα περισσότερα γκολ ενεργητικό (11) και τις περισσότερες δημιουργημένες ευκαιρίες (21) στο τουρνουά. Ο Ντε λα Φουέντε όμως έδειξε να μην έχει απολύτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του με την διαχείριση του προβαδίσματος στον προημιτελικό, δεν επιδίωξε να “σκοτώσει” τους πληγωμένους Γερμανούς και λίγο έλειψε να το πληρώσει ακριβά.

Αντιθέτως, οι Γάλλοι δεν είναι απολογητικοί για το γεγονός ότι δεν θέλγουν με το ποδόσφαιρό τους, έχουν κυνική νοοτροπία και το know how των μεγάλων αγώνων με τον Ντεσάν στον πάγκο. Στο Euro 2024 δεν έχουν σκοράρει, ούτε όμως έχουν δεχθεί γκολ σε open play, οι δείκτες των xGoals τους αδικούν τον απολογισμό σκοραρίσματος. Δημιουργούν αρκετά, αλλά λείπει η καλή τελική επιλογή του Γκριεσμάν και κυρίως το “φονικό” ένστικτο του Μπαπέ. Αμφότεροι χρωστούν ένα μεγάλο παιχνίδι, ειδικά ο νέος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συνολικό ποδόσφαιρο που έχουν παίξει οι δύο ομάδες λέει “φούρια ρόχα”, αλλά σε τόσο μεγάλα παιχνίδια παίζει σημαντικό ρόλο η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα. Θα εμπιστευτούμε τους Γάλλους που έχουν την ανασταλτική λειτουργία να περιορίσουν το πλάτος των Ισπανών και την ατομική ποιότητα να ξεσπάσουν εκτελεστικά στην επίθεση. Επιπλέον, οι απουσίες των Ιβήρων κρίνονται αρκετά σημαντικές, ειδικά αυτές των Καρβαχάλ, Λε Νορμάν στην άμυνα. Υπάρχει αξία στους “τρικολόρ” σε απόδοση αουτσάιντερ, στο 2.03 η πρόκριση της Γαλλίας θα πάρει ποντάρισμα.

Έξτρα ποντάρισμα από το Μόναχο το να σκοράρει ο Μπαπέ σε απόδοση 3.25. Μακριά από τα εκτελεστικά του στάνταρ ο ηγέτης των Γάλλων, οφείλει να αντιδράσει ατομικά, να δείξει γιατί θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος του πλανήτη. Βατό το ματσάρισμά του απέναντι σε μία άμυνα αποτελούμενη από Χεσούς Νάβας, Νάτσο, Λαπόρτ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Ισπανία – Γαλλία  ➡ Γαλλία πρόκριση (απόδοση 2.03)

Σκόρερ

22:00 | Ισπανία – Γαλλία  ➡ Μπαπέ γκολ (απόδοση 3.25)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ