Η Γαλλία πηγαίνει τα παιχνίδια της στο under

Η Γαλλία πηγαίνει τα παιχνίδια της στο under

Με βάση ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα, είναι ξεκάθαρο πως η Ισπανία είναι η ομάδα που αξίζει να κατακτήσει την διοργάνωση

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε από τα ματς του EURO 2024 ο Τσάρλυ την Τρίτη 09/07!

Ημιτελικός ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία. Με βάση ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα, είναι ξεκάθαρο πως η Ισπανία είναι η ομάδα που αξίζει να κατακτήσει την διοργάνωση. Ασφαλώς η πιο σοβαρή μέχρι σήμερα, η μόνη που συνδυάζει όλους τους τρόπους ανάπτυξης. Επιτίθεται εύκολα με συνδυαστικό ποδόσφαιρο  σε μικρό χώρο, με την παρουσία όμως των Νίκο Γουίλιαμ, Γιαμάλ μπορεί με την ίδια άνεση να παίξει κι ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο χώρου. Ότι και να συμβεί από δω και πέρα, το σίγουρο είναι πως ο Ντε Λα Φουέντε, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το πλάνο του.

Ισπανία – Γαλλία

Πήγε να χαρίσει την πρόκριση ο Ντε Λα Φουέντε με τις αλλαγές του

Στον προημιτελικό όμως με την Γερμανία το κοουτσάρισμα του παραλίγο να κοστίσει την πρόκριση.  Έχοντας προβάδισμα στο σκορ, πήρε την απόφαση να βγάλει απο το γήπεδο αρχικά τον Γιαμάλ και στην συνέχεια τον Νίκο Γουίλιαμ και τον Μοράτα που κέρδιζε μάχες. Βγάζοντας τους γρήγορους εξτρέμ του και περνώντας στην θέση του, τους πιο αργούς Φεράν Τόρες, Μερίνο, δημιούργησε συνθήκες στην εθνική Ισπανίας για να μην μπορούν οι παίκτες του να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Στην απέλπιδα προσπάθεια των Γερμανών να γεμίσουν με επιθετικά σχήματα την περιοχή η επιλογή του να βγάλει και τον Μοράτα που κέρδιζε κεφαλιές στον χώρο του κέντρου και μονομαχίες και να περάσει τον αργό δημιουργό χωρίς δυνατότητα να κερδίσει μάχες απο τα στόπερ Ογιαρθάμπαλ, έφερε την Γερμανία μέσα στην περιοχή του.

Η ισοφάριση ήρθε δίκαια και η ενδεκάδα που είχε στο γήπεδο, δεν μπορούσε να κερδίσει μέτρα. Καμιά φορά το ποδόσφαιρο έχει τον τρόπο μέσα απο μία αδικία να δίνει δικαιοσύνη. Οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι απο το 67ο λεπτό μέχρι και το τέλος του αγώνα, οι Ισπανοί όμως άξιζαν να συνεχίσουν στην διοργάνωση όπως και έγινε.

Δύο κομβικές απουσίες

Το έργο τους όμως δυσκολεύουν σημαντικά οι δύο απουσίες στην άμυνα. Στο κέντρο της άμυνας είναι τιμωρημένος ο Λε Νορνάν, στα δεξιά ο Καρβαχάλ, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να καλύψει ο αξιόπιστος αμυντικά Νάτσο και τα δύο κενά. Κάτι που σημαίνει πως ο Νάβας, θα πέσει πάνω στον Εμπαπέ. Συνθήκη που ασφαλώς δημιουργεί την δυνατότητα στην δύσκολη επιθετικά Γαλλία να βρει χώρο για να χτυπήσει. Δεν αναφέρομαι στην απουσία του Πέδρι, καθώς το καλό τουρνουά που πραγματοποιεί ο Όλμο, λύνει το πρόβλημα.

Αμύνονται υπέροχα, δεν σκοράρουν με τίποτα

Η Γαλλία είναι η καλύτερη αμυντικά ομάδα στην διοργάνωση, όμως δεν σκοράρει με τίποτα. Έχει φτάσει στα ημιτελικά, έχοντας ένα γκολ με πέναλτι και δύο αυτογκόλ, ενώ η εθνική Γαλλίας συνολικά είναι και ομάδα που στα παιχνίδια της, έχει τον τρόπο να τα πηγαίνει σε χαμηλό σκορ. Τα τελευταία 6 παιχνίδια της επίσημα/φιλικά έχουν έρθει Under 2,5 όπως και τα 9/11 τελευταία παιχνίδια της σε τελική φάση Euro. Under 2,5 επίσης έχουν έρθει και  τα 7 τελευταία με την Ισπανία ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Πρόκειται για δύο πολύ γρήγορες ομάδες που δεν είναι εύκολο να κοπούν από τους αμυντικούς, οπότε κάρτες θα κερδίσουν. Το πιο λογικό λοιπόν ποντάρισμα σε αυτήν την αναμέτρηση, είναι να πάμε με τα λίγα γκολ με το under 2,5 και να ανεβάσουμε την απόδοση ποντάρωντας πως και οι δύο ομάδες θα δεχθούν από μία κάρτα. Το συνδυαστικό  under 2,5 στο αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να δεχθούν από μία κάρτα στην bet365 προσφέρεται σε απόδοση 1,83.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22.00 Ισπανία – Γαλλία: under 2,5 και οι δύο ομάδες να δεχτούν κάρτα (1,83)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ