Αουτσάιντερ που σκοράρει πιο εύκολα από το φαβορί

Είναι ένα αουτσάιντερ που έχει το γκολ η εθνική Ελβετίας και τα αουτσάιντερ που σκοράρουν εύκολα είναι τα επικίνδυνα αουτσάιντερ

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε από τα ματς του EURO 2024 ο Τσάρλυ το Σάββατο 06/07!

Αγγλία – Ελβετία

Άξιζαν να ζήσουν την ταπείνωση

Δεν βλέπονται οι Άγγλοι σε όλη την διοργάνωση. Κινδύνεψαν στην φάση των 16 με την απόλυτα δίκαιη  ταπείνωση. Με βάση την εικόνα που έχουν δείξει στην διοργάνωση τους άξιζε να αποκλειστούν απο τους Σλοβάκους. Ένα απίθανο τέρμα του Μπέλινγκχαμ, βγαλμένο απο τα κόμικς έδωσε το φιλί της ζωής στην εθνική Αγγλίας, που με κεφαλιά του Κέιν πήρε την πρόκριση στην παράταση.

Η εικόνα των Άγγλων, όμως, απογοητευτική. Μία ομάδα άδεια απο τρεξίματα και ποδοσφαιρικές ιδέες. Που βλέπουμε συνεχώς να αλλάζουν τα στόπερ πάσες και να μην γίνεται καμία κίνηση για να υπάρξει επίθεση.

Στα αριστερά παίζει ο Τρίπιερ με ανάποδο πόδι που του στερεί παιχνίδι με πλάτος, ο Γουόκερ ξεκάθαρα έχει εντολή να μένει τρίτος στόπερ,  ο Σακά δεν έχει χώρους γιατί προσαρμόζονται πάνω του, ο Φόντεν είναι σε άθλια κατάσταση. Παρόλα αυτά ο Πάλμερ, που στο λίγο που έχει παίξει έχει δείξει πως έχει ζωντάνια και ενέργεια να δώσει μένει στον πάγκο.

Αουτσάιντερ με εύκολο γκολ

Είναι ένα αουτσάιντερ που έχει το γκολ η εθνική Ελβετίας και τα αουτσάιντερ που σκοράρουν εύκολα είναι τα επικίνδυνα αουτσάιντερ. Ήδη έκαναν ένα μεγάλο δώρο στην διοργάνωση, απαλλάσοντας την απο την χειρότερη Εθνική Ιταλίας που έχει εμφανιστεί σε μεγάλο τουρνουά.

Ήρθε η ώρα να την απαλλάξει με το χειρότερο φαβορί, που έχει εμφανιστεί σε μεγάλη διοργάνωση. Η Αγγλία παίζει άθλια, το ευνοϊκό ταμπλό την κρατά σαν το απόλυτο φαβορί, αν δεν βρει τρόπο να βελτιωθεί, δεν γίνεται να συνεχίσει. Με βάση ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα, το να μπορείς να παίξεις Ελβετία και να πάρεις μαζί σου την παράταση δεδομένα είναι η καλύτερη επιλογή και βρίσκεται στο 1,70.

Ολλανδία – Τουρκία

Συγκυριακή επιτυχία

Να πω την αλήθεια μου έχει κάτσει βαρύ που συνεχίζουν οι άναρχοι ποδοσφαιρικά Τούρκοι στην διοργάνωση. Ο Μοντέλα κάνει τον προπονητάρα οταν ο μόνος λόγος που πήρε την πρόκριση ήταν πως ο Ακαϊντίν είχε κάρτες και έπαιξε ο Ντεμιράλ που πέτυχε δύο τέρματα και έκανε όργια και στις δύο περιοχές.

Οι Τούρκοι, στην πρεμιέρα τους γλίτωσαν δύο φορές απο την ισοφάριση σε 2-2 απο την Γεωργία. Την δεύτερη αγωνιστική έφαγαν 3 τέρματα για πλάκα απο την Πορτογαλία. Την τρίτη αγωνιστική ευτύχησαν να αποβληθεί ο Μπάρακ στο 20ο λεπτό και παρόλα αυτά δέχτηκαν ισχυρή πίεση έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα.

Κέρδισαν στην ανάγκη για ρίσκο των Τσέχων που με παίκτη λιγότερο είχαν υπέρ της κατοχή και xgoals 1,6-1,3. Στην πρόκριση με την Αυστρία κέρδισαν 2-1 σε παιχνίδι με 2,7-1,1 xgoals και στο τέλος σώθηκαν από την καλύτερη επέμβαση του τουρνουά που πραγματοποίησε ο Γκιουνόκ που ξεκίνησε σαν τρίτος τερματοφύλακας την διοργάνωση.

Η τύχη του Κούμαν

Ο Κούμαν είχε την τύχη τα λάθη που έκανε με την Αυστρία να φανούν στο γήπεδο και να μην κοστίσουν. Τα διόρθωσε με τους Ρουμάνους και η Ολλανδία έχοντας πλάτος στα δεξιά απο τον Ντάμφρις, στον άξονα τον Σίμονς, στα αριστερά να κινείται σαν δεύτερος φορ ο Χάκπο και να μπαίνει εσωτερικά στο δεύτερο ημίχρονο με ταχύτητα ο Μάλεν για να χτίζει συνεργασίες έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Η εμφάνιση τους με την Ρουμανία και το ευνοϊκό ταμπλό τους κάνει να φαντασιώνονται μέρες 88. Δεν αποκλείεται να αποδεχτεί πως το Γερμανικό έδαφος στα EURO τους ταιριάζει. Η σαχλαμάρα του Ντεμιράλ στο τέλος του παιχνιδιού τιμωρήθηκε και εξασφάλισε πως στο κέντρο άμυνας επιστρέφει ο Ακαϊντίν. Η πρόκριση της Ολλανδίας στο 90 λεπτό μοιάζει η πιο λογική επιλογή και στην bet365 πληρώνει 1,65.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19.00 Αγγλία – Ελβετία: Χ2Δ (1,70)

22.00 Ολλανδία – Τουρκία: 1 (1,65)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από