Εμπαπέ, κόρνερ και 15,50…

Εμπαπέ, κόρνερ και 15,50…

Οι Ολλανδοί, έστω και αν έχασαν αρκετές ευκαιρίες, έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πετύχουν δύο γκολ και να περάσει το συνδυαστικό 2 & οver 2,5 σε απόδοση 2,20.

Καλημέρα φίλοι μου. Μια χαρά τα πήγε η στήλη στην τελευταία επικοινωνία μας. Επιστρέψαμε στις επιτυχίες, πέρασε το παρολί Euro 2024 με συνολική απόδοση 4,88, αρκετά καλή αν αναλογιστούμε ότι ασχοληθήκαμε, μόνο με δύο ματς.

Οι Ολλανδοί, έστω και αν έχασαν αρκετές ευκαιρίες, έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πετύχουν δύο γκολ και να περάσει το συνδυαστικό 2 & οver 2,5 σε απόδοση 2,20.

Στο βραδινό παιχνίδι, στο Αυστρία – Τουρκία, το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 πέρασε εύκολα και το βρήκαμε σε απόδοση 2,22.

Δύο μέρες η στήλη είχε… ρεπό, αφού αν και fan της Αργεντινής, στοιχηματικά δεν ασχολείται με Κόπα Αμέρικα και σήμερα επιστρέφουμε στη δράση, μιας και έχουμε δύο τεράστιους προημιτελικούς.

Γερμανία vs Ισπανία και Γαλλία vs Πορτογαλία. Είναι αυτονόητο, ότι σε αυτά τα δύο αυτά παιχνίδια θα ποντάρουμε και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Ισπανία – Γερμανία προγνωστικά

Να κάνεις εύκολα προγνωστικά σε αυτό το ματς, δεν είναι εύκολο. Και αναφέρομαι στο τελικό σημείο. Από τη μία έχουμε την καλύτερη ομάδα του τουρνουά, την Ισπανία και από την άλλη τους διοργανωτές Γερμανούς, που επίσης έχουν δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο, ότι οι αποδόσεις στη νίκη των ομάδων είναι σχεδόν ίδιες (2,72 – 2,77).

Θα χτίσω ένα μικρό στοίχημα με δύο επιλογές στο Ισπανία – Γερμανία, θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σε απόδοση 1,75, το οποίο το θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό.

Για να ανεβάσω την απόδοση και να την φτάσω στο 3,10 θα προσθέσω και το over 4,5 στα κόρνερ που θα κερδίσουν οι Γερμανοί. Άλλωστε, μιλάμε για μια διοργάνωση που τα over στα κόρνερ διαδέχονται το ένα το άλλο.

Να σπάσει σήμερα, που θα το ποντάρουμε εμείς; Θα το δούμε…

Πορτογαλία – Γαλλία προγνωστικά

Οι Πορτογάλοι έφτυσαν αίμα για να προκριθούν, αφού για να βρεθούν στα προημιτελικά, έριξαν στο καναβάτσο τους Σλοβένους, στην διαδικασία των πέναλτι.

Και οι Γάλλοι δυσκολεύθηκαν, αφού προκρίθηκαν με αυτογκόλ στο 85’, κόντρα στους Βέλγους. Ωστόσο, δεν απειλήθηκαν και ήταν θέμα χρόνου, πότε θα έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Πορτογαλία – Γαλλία στην bet365

Φαβορί για τη νίκη είναι οι Γάλλοι, σύμφωνα πάντα με τις εταιρείες, αλλά δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, εάν το παιχνίδι πάει στην παράταση.

Θα ακολουθήσω διαφορετική διαδρομή και δεν θα μπλέξω με σημείο. Θα ποντάρω στο over 4,5 κόρνερ των Πορτογάλων και στο να βρει δίχτυα ο Εμπαπέ. Το 2,62 που δίνει στην bet365 το αστέρι της Γαλλίας είναι αρκετά καλό. Θυμίζω ότι εκτελεί και τα πέναλτι…

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 Ισπανία – Γερμανία

BET BUILDER

G/G

Over 4,5 κόρνερ Γερμανία

Συνολική απόδοση: 3,10

22:00 Πορτογαλία – Γαλλία

BET BUILDER

Over 4,5 κόρνερ Πορτογαλία

Εμπαπέ anytime scorer

Συνολική απόδοση: 5,00

Παρολί: 15,50

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ