Break από το Euro με βραζιλιάνικο σκοράρισμα

Break από το Euro με βραζιλιάνικο σκοράρισμα

Ο άσος της Αυστρίας χάθηκε με 3.08 – 0.92 xGoals υπέρ της, ενώ το Γκολ/Ασίστ του Μπαουμγκάρντερ χάθηκε με 1.07 ατομικά xGoals!

Με κόντρα τύχη είναι πολύ δύσκολο να παίξεις στοίχημα… μία από τα ίδια χθες το βράδυ στη Λειψία, όπου ο άσος της Αυστρίας χάθηκε με 3.08 – 0.92 xGoals υπέρ της, ενώ το Γκολ/Ασίστ του Μπαουμγκάρντερ χάθηκε με 1.07 ατομικά xGoals!!!

Νωρίτερα οι Ρουμάνοι δεν κατάφεραν να βρουν ένα γκολ απέναντι στους “οράνιε”, με αποτέλεσμα ο απολογισμός της Τρίτης να πάει στο -80 μονάδες.

Κρισιούμα – Κρουζέιρο

14η αγωνιστική στο ασταμάτητο Brasileirao, ασταμάτητο και το εκατέρωθεν σκοράρισμα στα καλοκαιρινά παιχνίδια της Κρισιούμα. Επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο και στα 8 τελευταία παιχνίδια της, ενώ δεν κράτησε το μηδέν πίσω σε κανένα από 10 τελευταία εντός έδρας, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Ποιοτικότερη ομάδα η Κρουζέιρο, απέτυχε στα δύο τελευταία της ταξίδια με 6 γκολ παθητικό, αλλά σκόραρε σε αμφότερα. Δυνατή η παράδοσή της στο σημερινό ματσάρισμα (7-4-0), πιθανό να βρει δίχτυα. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

02:00 | Κρισιούμα – Κρουζέιρο  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.05)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ