Πονταρίσματα ανισορροπίας

Πονταρίσματα ανισορροπίας

Οι Ρουμάνοι έκαναν υπέρβαση για να βρεθούν στη νοκ άουτ φάση του Euro 2024, ξεπέρασαν τις προσδοκίες των ουδέτερων και το σημερινό ματσάρισμα δεν είναι απαγορευτικό για να συνεχίσουν να ονειρεύονται

Μία η άλλη τα χθεσινά πονταρίσματα της στήλης, πλήρωσε με σασπένς ο άσος της Γαλλίας και ρέφαρε τις απώλειες από το G/G στην Πορτογαλία – Σλοβενία και το άστοχο bet builder νωρίτερα στο Ντίσελντορφ.

Ρουμανία – Ολλανδία

Οι Ρουμάνοι έκαναν υπέρβαση για να βρεθούν στη νοκ άουτ φάση του Euro 2024, ξεπέρασαν τις προσδοκίες των ουδέτερων και το σημερινό ματσάρισμα δεν είναι απαγορευτικό για να συνεχίσουν να ονειρεύονται. Θα περιμένουν τους “οράνιε”, αλλά όπως έδειξαν κι απέναντι στο Βέλγιο μπορούν να γίνουν ιδιαιτέρως απειλητικοί (0.94 xGoals) στις μεταβάσεις και η ομάδα του Κούμαν κάθε άλλο παρά ισορροπία έχει σε αυτό το κομμάτι.

Η Ολλανδία κράτησε το μηδέν με τύχη απέναντι στους Γάλλους, σε συνθήκη που έπαιξε κυρίως από την μπάλα, στα άλλα δύο του ομίλου ο ρυθμός ήταν γρήγορος και οι ευκαιρίες πολλές. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.20.

Αυστρία – Τουρκία

Άρεσαν οι Αυστριακοί στη φάση των ομίλων, παρουσίασαν ένα σύνολο με συνοχή, ξεκάθαρους ρόλους, πίστη στο πλάνο και πολλή ένταση. Ήταν η δεύτερη πιο πιεστική ομάδα του τουρνουά, με μόλις 9 πάσες στο PPDA, τα δεύτερα περισσότερα τάκλιν και τα περισσότερα φάουλ!

Θα πιέσουν ψηλά, θα τρέξουν και τους Τούρκους σήμερα, οι οποίοι δίχως τον ηγέτη Τσαλχάνογλου (τιμωρημένος) θα έχουν μεγάλο πρόβλημα ισορροπίας. Έτσι κι αλλιώς η νεανική ομάδα του Μοντέλα δυσκολεύεται να διαχειριστεί καταστάσεις, μοιάζει δύσκολο να ανταπεξέλθει στο κάθετο παιχνίδι της Αυστρίας. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.98.

Έξτρα ποντάρισμα στη Λειψία το να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Μπαουμγκάρτνερ σε απόδοση 2.25. Εκ των κορυφαίων της Αυστρίας στον όμιλο ο 24χρονος μέσος των “κόκκινων ταύρων”, ο οποιός σήμερα θα αγωνιστεί σε οικείο περιβάλλον. Σκόραρε στη νίκη επί της Πολωνίας, “σέρβιρε” για το τρίτο γκολ απέναντι στους Ολλανδούς, γέμισε την στατιστική του και στα δύο φιλικά του Ιουνίου. Στις 8 τελευταίες συμμετοχές του με το εθνόσημο στο στήθος μετρά 6 γκολ & 3 ασίστ!

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Ρουμανία – Ολλανδία  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.20)

22:00 | Αυστρία – Τουρκία  ➡ 1 (απόδοση 1.98)

Παίκτες

22:00 | Αυστρία – Τουρκία  ➡ Μπαουμγκάρτνερ γκολ ή ασίστ (απόδοση 2.25)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ