Mε διορθωτικές κινήσεις από τον Κούμαν

Mε διορθωτικές κινήσεις από τον Κούμαν

Σήμερα αναμένεται να είναι πιο γρήγοροι οι Ολλανδοί στα δεξιά με τον Ντάμφρις να ξεκινά στην πλευρά και μπροστά του ο Φρίμπονγκ

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε από τα ματς του EURO 2024 ο Τσάρλυ την Τρίτη 02/07!

Ρουμανία – Ολλανδία

Οι Ρουμάνοι χάρις στην εντυπωσιακή εμφάνιση της πρεμιέρας κατάφεραν και πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο τους. Πάτησαν πάνω στην επικράτηση τους με 3-0 επι των Ουκρανών και παρότι έχασαν εύκολα και δίχως να είναι ανταγωνιστικοί 2-0 απο το Βέλγιο, η συμφωνημένη ισοπαλία με την Σλοβακία ήταν αρκετή για να πάρουν την πρώτη θέση.

Οι Ρουμάνοι παίζουν ένα 4-1-4-1 σε χαμηλά μέτρα αν τους βγει το αμυντικό πλάνο, στον χώρο μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι. Οι Ολλανδοί είχαν καλή εικόνα στην πρεμιέρα με την Πολωνία που κέρδισαν με ανατροπή 2-1. Το 0-0 με τους Γάλλους τους εξασφάλισε την πρόκριση και ήρθε η ήττα με την Αυστρία μέσα από μία πειραγμένη προβληματική ενδεκάδα.

Mε διορθωτικές κινήσεις απο τον Κούμαν

Ο Κούμαν δέχτηκε κριτική για την επιλογή του Γκεντρούιντα στα δεξιά, την απόφαση να μην ξεκινήσει τον Σίμονς αλλά και τον Φρίμπονγκ. Επίσης από την αρχή του τουρνουά στην εθνική Ολλανδίας δεν έχει σβήσει η γκρίνια για τον Ντεπάι.

Σήμερα αναμένεται να είναι πιο γρήγοροι οι Ολλανδοί στα δεξιά με τον Ντάμφρις να ξεκινά στην πλευρά και μπροστά του ο Φρίμπονγκ. Μπροστά από τους Σχάουτεν-Ρέιντερς ο Σίμονς σε ρόλο δημιουργού. Μεγαλύτερο ταλέντο οι Ολλανδοί και καλύτερη ενδεκάδα ο Κούμαν σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Οι Ρουμάνοι θα παίξουν πίσω από την μπάλα με στόχο να κρατήσουν χαμηλά το σκορ. Η πρόκριση της Ολλανδίας με οποιοδήποτε τρόπο και αν έρθει με under 3,5 η κανονική διάρκεια στο 1,75.

Αυστρία – Τουρκία

Οι Αυστριακοί είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Γρήγορη, γεμάτη ένταση και τρεξίματα, έδωσαν μάχη στην πρεμιέρα με τους Γάλλους και έχασαν με ένα αυτογκόλ με 1-0. Σκόρπισαν με 3-1 τους Πολωνούς και φύλλαγαν ακόμη μία τριάρα για τους Ολλανδούς. Γρήγορη και επιθετική ομάδα η εθνική Αυστρίας, έχει την ποιότητα για να αξιοποιήσει την προβληματική αμυντική λειτουργία των Τούρκων.

Πήρε περισσότερα από όσα άξιζε

Η ομάδα του Μοντέλα, είχε προβληματική αμυντική λειτουργία και πήρε περισσότερα από όσα άξιζε στην φάση των ομίλων. Δέχτηκε δύο ευκαιρίες στο τέλος για την ισοφάριση από τους Γεωργιανούς κέρδισε με 3-1 επειδή στην τελευταία φάση ο Μαμαρντασβιλι έφυγε από το τέρμα του σε εκτέλεση κόρνερ ψάχνοντας την ισοφάριση. Έχασε με κατεβασμένα χέρια 3-0 απο την Πορτογαλία και την τελευταία αγωνιστική, ήθελε δύο αποτελέσματα με την Τσεχία.

Αμφιβάλλω αν θα ήταν στα νοκ άουτ αν ο Μπάρακ δεν έκανε την σαχλαμάρα να πάρει δύο κίτρινες στο 20λεπτό σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Παρότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω ήταν κατώτεροι τα xgoals 1,6-1,3 υπερ των Τσέχων. Η Τουρκία αξιοποίησε την ανάγκη για ρίσκο που είχε μία ομάδα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο και πήρε την νίκη με γκολ του αρχηγού Τσαλχάνογλου, που σήμερα θα απουσιάζει. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στους ομίλους, την ένταση, την ταχύτητα που αγωνίζονται οι Αυστριακοί και τις αμυντικές δυσλειτουργίες των Τούρκων, η ομάδα του Ραλφ Ρανκινγκ στην bet365 είναι δίκαιο φαβορί που φτάνει σε απόδοση 2,05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19.00 Ρουμανία – Ολλανδία: Πρόκριση Ολλανδία με under 3,5 (1,75)

22.00 Αυστρία – Τουρκία: 1 (2,05)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ