Βραδιά για φαβορί

Βραδιά για φαβορί

Αγκομαχώντας έβγαλε τη φάση των ομίλων η Αγγλία, δριμύτατη η κριτική των ΜΜΕ για την εικόνα που παρουσιάζει ο Σαουθγκέιτ

Θετικός ο απολογισμός (+19 μονάδες) για την σαββατιάτικη στήλη από τα πρώτα νοκ άουτ παιχνίδια του Euro 2024. Επιβεβαιώθηκε το δυνατό σημείο με το 1 & Over 1.5 της Γερμανίας, αλλά νωρίτερα δεν μας βγήκε το ρίσκο με το Χινάρι στο Ελβετία – Ιταλία.

Αγγλία – Σλοβακία

Αγκομαχώντας έβγαλε τη φάση των ομίλων η Αγγλία, δριμύτατη η κριτική των ΜΜΕ για την εικόνα που παρουσιάζει ο Σαουθγκέιτ. Το ματσάρισμα στους “16” όμως είναι ευνοϊκό, η Σλοβακία έδειξε λίγα πράγματα στους τέσσερις συγκυριακούς πόντους που κατέκτησε για να προκριθεί και δε διαθέτει το επίπεδο ποιότητας για να ανακατέψει την αγγλική άμυνα. Προβλέπουμε ότι θα βρουν λύση τα “τρία λιοντάρια” απέναντι σε έναν παθητικό αντίπαλο, ενδεχομένως κι από στατικές φάσεις, επιλογή το 1 & Under 3.5 σε απόδοση 1.93.

Ισπανία – Γεωργία

Η Ισπανία ήταν η πιο πειστική ομάδα των ομίλων στο Euro 2024, μοναδική με 3/3 νίκες, μοναδική με καθαρή εστία και στα τρία παιχνίδια της. Τεράστιο το ποιοτικό της προβάδισμα απόψε απέναντι στη μαχητική Γεωργία που είχε και τις συγκυρίες μαζί της για να πάρει θέση στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Οι Ίβηρες αναμένεται να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στην Κολωνία, θα αντιμετωπίσουν χαμηλό αμυντικό μπλοκ κι έναν τερματοφύλακα σε τρομερό “φεγγάρι”. Η αποτελεσματικότητά τους είναι ένα σημαντικό θέμα, αλλά η παραγωγή φάσεων όχι. Προβλέπουμε ισπανική κυριαρχία με πολλές επαφές στην αντίπαλη περιοχή, άρα και πολλά κόρνερ. Οι Γεωργιανοί παραχώρησαν από 11 στα δύο τελευταία παιχνίδια τους. Επιλογή το 1 & Over 8.5 κόρνερ σε απόδοση 2.00.

Έξτρα ποντάρισμα το να δεχθεί κάρτα ο Κακαμπάτζε σε απόδοση 3.25. Δυναμικά τα μαρκαρίσματα του Γεωργιανού δεξιού οπισθοφύλακα, θα έχει πολλή δουλειά απόψε απέναντι στο Νίκο Ουίλιαμς. Πιθανό να του φύγει ο εξτρέμ της Αθλέτικ και να χρειαστεί φάουλ σκοπιμότητας.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Αγγλία – Σλοβακία  ➡ 1 & Under 3.5 (απόδοση 1.93)

22:00 | Ισπανία – Γεωργία  ➡ 1 & Over 8.5 κόρνερ (απόδοση 2.00)

Παίκτες

22:00 | Ισπανία – Γεωργία  ➡ Κακαμπάτζε κάρτα (απόδοση 3.25)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ