Παραδοσιακή παράταση & η ευκαιρία των «πάντσερ»

Παραδοσιακή παράταση & η ευκαιρία των «πάντσερ»

Οι Γερμανοί δεν έθελξαν στον όμιλο, ωστόσο είναι η ομάδα με την υψηλότερη κατοχή, τα περισσότερα σουτ και τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση

Ελβετία – Ιταλία

5η μεταξύ τους αναμέτρηση σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης, αμφότερες μετρούν από δύο νίκες στις προηγούμενες περιστάσεις. Το σημερινό ματσάρισμα όμως δείχνει πολύ ισορροπημένο και η εκατέρωθεν προϊστορία στα νοκ άουτ παιχνίδια συμφωνεί.

Οι Ελβετοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι στα 8/13 τελευταία παιχνίδια τους σε Euro, στην προηγούμενη έκδοση (2021) τα δύο νοκ άουτ οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Από την άλλη, η Ιταλία είναι η χώρα με τις περισσότερες παρατάσεις (21) στην ιστορία των μεγάλων τουρνουά (Euro & Μουντιάλ), τα 15/26 τελευταία νοκ άουτ παιχνίδια τους είχαν έξτρα χρόνο! Αυτό συνέβη και στα 3/4 νοκ άουτ ματς, στο δρόμο προς την κατάκτηση του Euro 2020. Αξίζει το ρίσκο στο “Χ” σε απόδοση 3.05.

Γερμανία – Δανία

Οι Γερμανοί δεν έθελξαν στον όμιλο, ωστόσο είναι η ομάδα με την υψηλότερη κατοχή, τα περισσότερα σουτ και τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση. Ο βαθμός δυσκολίας απόψε δεν αυξάνεται ιδιαίτερα, οι Δανοί προκρίθηκαν στα νοκ άουτ περισσότερο λόγω αδυναμίας των ανταγωνιστών στον όμιλο και συνεχίζουν δίχως νίκη σε μεγάλη διοργάνωση (0-4-3) από το 2021.

Η ομάδα του Νάγκεσλμαν δείχνει ικανή να ελέγξει και πάλι το τέμπο του αγώνα με τους Κρόος, Γκιουντογκάν στη μεσαία γραμμή και με την ώθηση της έδρας έχει σαφές προβάδισμα νίκης. Απέναντι σε μία Δανία που έχει εφιαλτική παράδοση απέναντι σε οικοδεσπότες Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Έχει γνωρίσει 5/5 ήττες σε αντίστοιχες περιστάσεις και οι επιθετικοί της δεν δείχνουν αρκούντως κυνικοί για να εκμεταλλευτούν τις όποιες στιγμές τους παρουσιαστούν. Επιλογή το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Ελβετία – Ιταλία  ➡ Χ (απόδοση 3.05)

22:00 | Γερμανία – Δανία  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.10)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ