Υποχρεωμένη να σπάσει την παράδοση η Βραζιλία

Υποχρεωμένη να σπάσει την παράδοση η Βραζιλία

Σήμερα η Κολομβία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα και η Βραζιλία την Παραγουάη

Στην πρεμιέρα του 4ου Ομίλου για το Κόπα Αμέρικα η Κολομβία κέρδισε με 2-1 την Παραγουάη. Η Κόστα Ρίκα έκανε την μεγάλη έκπληξη παίρνοντας το 0-0 απο την Βραζιλία.

Σήμερα η Κολομβία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα και η Βραζιλία την Παραγουάη. Στο Κόπα Αμέρικα οι ομάδες που περνάνε από κάθε όμιλο είναι δύο. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν κερδίσει η Κολομβία την Κόστα Ρίκα, μπορεί να μπλέξει άσχημα, καθώς είναι πιθανό να χρειαστεί να πάρει αποτέλεσμα απο την Βραζιλία για να πάρει την πρόκριση.

Κολομβία – Κόστα Ρίκα

Κερδίζει σε χαμηλό σκορ

Η Κολομβία ασφαλώς έχει ποιότητα στο ρόστερ της και την δυνατότητα να πάει μακριά στην διοργάνωση. Η Κοστα Ρίκα παίζει με το κλασικό της παραδοσιακό 5-4-1 μαζική άμυνα. Όσο κρατάει το μηδέν θα είναι επικίνδυνη, εύκολο να βρει τρόπο να απειλήσει αν μείνει πίσω στο σκορ δεν θα βρει. Κατάφερε και βραχυκύκλωσε την Βραζιλία και πήρε το 0-0.

Παραχώρησε 74% κατοχή μπάλας, δέχτηκε 19 τελικές μόνο 3 στην εστία, δεν απειλησε καθόλου πήρε όμως τον βαθμό, σε παιχνίδι που δεν απείλησε καθόλου με 1,33-0,00 xgoals. Η νίκη με under 3,5 της Κολομβίας στην bet365 απο το 1,30 εκτοξεύεται στο 1,95.

Παραγουάη – Βραζιλία

Υποχρεωμένη να κερδίσει

Η Βραζιλία κόλλησε στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα και έχει την υποχρέωση να κερδίσει την Παραγουάη. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, καθώς την τριτη αγωνιστική αντιμετωπίζει την ισχυρή Κολομβία. Δέχτηκε κριτική η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ για την εικόνα της στην πρεμιέρα και μοιάζει να έχει απέναντι της τον ιδανικό αντίπαλο για να πάρει τα πάνω της. Καταρχάς έχουν να σπάσουν μία αρνητική παράδοση απέναντι στην Παραγουάη, που δεν την έχουν κερδίσει τις 5 φορές που την έχουν αντιμετωπίσει στο Κόπα Αμέρικα.

Αν το πετύχουν λοιπόν σήμερα, θα φτιάξουν το κλίμα για την συνέχεια και φυσικά θα κάνουν ένα γερό βήμα για την πρόκριση τους στα προημιτελικά που μπήκε σε αμφισβήτηση. Θα παίξει η Εθνική Βραζιλίας 4-2-3-1 με Πακετά στο δέκα, Βινίσιους, Ραφίνια στα δύο άκρα και τον Ροντρίγκο να εναλλάσσεται μαζί τους στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης. Δεν πιστεύω θα έχουν πρόβλημα με την Παραγουάη. Να κερδίσει η Βραζιλία στο 1,42.

Προγνωστικά Στοιχήματος

01.00 Κολομβία – Κόστα Ρίκα: 1 under 3,5 (1,95)

04.00 Παραγουάη – Βραζιλία: 2 (1,42)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ