Σε πέντε ματς 27 γκολ…

Σε πέντε ματς 27 γκολ…

Σήμερα, δεν υπάρχουν παιχνίδια για το Euro, αλλά έχουμε ματς από το πρωτάθλημα Νορβηγίας και φυσικά θα ασχοληθούμε μαζί τους

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν τα είπαμε χθες, γιατί ακόμα περιμένω τον Λουκάκου να σκοράρει. Μας έχει… καταστρέψει ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος κόντρα στην Ουκρανία στο EURO 2024, πάλι δεν βρήκε δίχτυα και για να τα λέμε όλα, η ομάδα του απογοήτευσε.

Δεν ήταν καλή η εικόνα της και με το τελικό 0-0, δεν γινόταν να περάσει το bet builder, που είχα φτιάξει. Το άλλο ματς του ομίλου, ήρθε όπως το περίμενε όλη η Ευρώπη, δηλαδή ισοπαλία. Και η στήλη έπιασε το «Χ» στο Σλοβακία – Ρουμανία, αλλά η παρέα του Λουκάκου δεν είχε κέφια, για να έχουμε το απόλυτο.

Σήμερα, δεν υπάρχουν παιχνίδια για το Euro, αλλά έχουμε ματς από το πρωτάθλημα Νορβηγίας και φυσικά θα ασχοληθούμε μαζί τους. Άλλωστε, το κάνουμε τις μέρες που το κουπόνι είναι γεμάτο. Δεν θα το κάνουμε σήμερα, που δεν υπάρχει τίποτε άλλο;

Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Μπραν – Στρόμσγκοντσετ Προγνωστικά

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Μπραν, μαζί με τη Μπόντο Γκλιμτ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο. Μετρά τρεις σερί νίκες και δείχνει ικανή να συνεχίσει έτσι και να διεκδικήσει τον τίτλο. Υποδέχεται την Στρόμσγκοντσετ, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση και απέχει 10 πόντους από την 1η θέση, αλλά έχει λιγότερα ματς από τους πρωτοπόρους.

Μια χαρά τα πηγαίνει και η αποστολή των γηπεδούχων, δεν είναι και τόσο εύκολη και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει ο «άσος» σε αποδόσεις κάτω του 1,40… Θα προτιμήσω το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1,88. Άλλωστε, οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε σερί παιχνίδια στα οποία σκόραραν και οι δύο ομάδες και σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία στα τελευταία τέσσερα. Εκτιμώ ότι αξίζει και θα το τιμήσω…

Σπάρτα Σάρσμποργκ – Μπόντο Γκλιμτ Προγνωστικά

Η Σάρσμποργκ που όλοι αγαπήσαμε πέρυσι, δείχνει και φέτος το ίδιο πρόσωπο. Θυμίζω, είναι η ομάδα που στα παιχνίδια της τα γκολ μπαίνουν για πλάκα. Μετρά πέντε σερί over 3,5, με τα τρία να είναι και over 4,5! Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα παιχνίδια αυτά έχουν μπει μόλις 27 γκολ και φυσικά σκόραραν και οι δύο ομάδες!

Από πλευράς αποτελεσμάτων δεν τα πηγαίνει καλά και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και φυσικά κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ, είναι δύσκολο να γυρίσει σήμερα τον διακόπτη. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, αλλά θα προτιμήσω το over 3,5 σε απόδοση 1,83. Θα την ήθελα, λίγο καλύτερη, αλλά δεν βγάζουμε εμείς τις αποδόσεις.

Τρόμσο – Μόλντε Προγνωστικά

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι over 2,5 μετρά η Τρόμσο, στα επτά τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα. Είναι ομάδα με σημαντικά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι και δεν είναι τυχαίο, ότι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σήμερα υποδέχεται τη Μόλντε και όπως και να το κάνουμε οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί. Το 1,65 που δίνει το over 2,5 είναι τίμιο. Η Μόλντε μετρά επτά σερί over 2,5 στο πρωτάθλημα και τα έξι είναι και over 3,5! Για αυτό θεωρώ ότι το 1,65 στην bet365 είναι καλή απόδοση και θα το αγοράσω…

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00  Μπραν – Στρομσγκόντσετ: G/G & Over 2,5 (1,88)

20:00  Σπάρτα – Μπόντο Γκλιμτ: Over 3,5 (1,83)

20:00  Τρόμσο – Μόλντε: Over 2,5 (1,65)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ