Πειστικά οι οικοδεσπότες

Πειστικά οι οικοδεσπότες

Στις -12 μονάδες ο απολογισμός της Τετάρτης για την στήλη, επιβεβαιώθηκε νωρίς το βολικό Χινάρι στο Σλοβακία – Ρουμανία, αλλά το βράδυ ο Κόβακς κατέστρεψε το ποντάρισμά μας στον άσο της Τσεχίας με την “ύποπτη” αποβολή στο 20ο λεπτό. Τέλος ο Νέβες πέρασε ως αλλαγή για την Πορτογαλία και δεν πρόλαβε να βρει σουτ.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Παναμάς – ΗΠΑ

2η αγωνιστική για τον 3ο όμιλο του Copa America, στην πρεμιέρα του οποίου τα φαβορί επιβεβαίωσαν την ποιοτική τους ανωτερότητα. Οι οικοδεσπότες Αμερικάνοι κέρδισαν πολύ εύκολα τη Βολιβία, με το τελικό 2-0 να μοιάζει φτωχό για την κυριαρχία τους στο ματς. Κορυφαίος ο αρχηγός Πούλισικ με γκολ και ασίστ, δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι η ομάδα του Μπερχάλτερ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά της έλειψε η αποτελεσματικότητα για να διευρύνει το σκορ.

Ο Παναμάς το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ουρουγουάη (3-1), είχε τις στιγμές του πριν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις. Δεν μπορεί να παίξει κλειστά για την ισοπαλία σήμερα, λογικά θ’ ανοίξει ο ρυθμός μέσα στο ματς, οπότε θα πάμε με το φαβορί σε μεγάλο σκορ. Επιλογή το 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Λίλεστρομ – KFUM Όσλο

Οι Νορβηγοί επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά 25 ημέρες και το γεγονός αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας για να γίνει παιχνίδι με ρυθμό στο Κγιέλερ, όμως η αγωνιστική ταυτότητα των δύο ομάδων μας οδηγεί στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.25. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Λίλεστρομ πριν τη διακοπή είχαν 3+ γκολ, κάτι ανάλογο συνέβη και στα 5/6 πιο πρόσφατα των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:15 | Λίλεστρομ – KFUM Όσλο  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.25)

01:00 | Παναμάς – ΗΠΑ  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 2.25)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ