Σημαδεμένη ισοπαλία και η δέσμευση του Μαρτίνεθ

Σημαδεμένη ισοπαλία και η δέσμευση του Μαρτίνεθ

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε από τις αναμετρήσεις του EURO 2024 ο Τσάρλυ την Τετάρτη 26/06!

Γράφει ο Τσάρλυ

5oς Όμιλος

Ρουμανία, Βέλγιο, Σλοβακία, Ουκρανία έχουν απο μία νίκη και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Σλοβακία – Ρουμανία

Τεράστιο διακύβευμα

Ενώ είναι φανερό πως σε όλους τους υπόλοιπους ομίλους, οι 3 βαθμοί είναι αρκετοί για να σου δώσουν την πρόκριση, στην περίπτωση της Ουκρανιάς, οι 4 μοιάζει να την αφήνουν απέξω. Ο Ιορτανέσκου τόλμησε στην συνέντευξη τύπου να μιλήσει για πρώτη θέση και δέχτηκε την κατακραυγή. Το διακύβευμα τεράστιο δεν μας παίρνει για οποιοδήποτε ρίσκο, οφείλουμε να περάσουμε με ασφάλεια είναι η λογική που κυριαρχεί και όλοι θέλουν την ισοπαλία.

Αν έρθει η σημαδεμένη ισοπαλία, στο παιχνίδι της Ρουμανίας με την Σλοβακία και οι δύο έχουν εξασφαλισμένη την πρόκριση και η Ουκρανία θέλει μόνο την νίκη με το Βέλγιο, για να περάσει στους 16.  Το διακύβευμα της πρόκρισης στους 16 σε EURO είναι τεράστιο και τον δρόμο της συμεδαμένης ισοπαλίας την έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν πολύ μεγαλύτερα μεγέθη από Ρουμανία, Σλοβακία και την έχουν ακολουθήσει. Το Χ στην bet365 προσφέρεται στο 2,10.

Ουκρανία – Βέλγιο

Θα βρουν χώρους

Οι Ουκρανοί λοιπόν μοιάζει σαν να δίνουν τελικό πρόκρισης με τους Βέλγους. Η ομάδα του Τεντέσκο, η Εθνική Βελγίου,  περνά με δύο αποτελέσματα οι Ουκρανοί μόνο με νίκη. Οι ποδοσφαιριστές του Ρεμπρόφ, θα αναγκαστούν να ρισκάρουν.

Οι διορθωτικές κινήσεις του Τεντέσκο με τον Βερτόγκεν στο κέντρο της άμυνας και τον Τίλεμανς στον άξονα βοήθησαν πολύ τους Βέλγους, που κέρδισαν άνετα τους Ρουμάνους. Το ρίσκο που αναγκαστικά θα πάρει η Ουκρανία θα βοηθήσει μία ομάδα που όπλο έχει την γρήγορη μεσοεπιθετικά μεταφορά μπάλας που διαθέτει. Η νίκη των Βέλγων στο 1,70.

Τσεχία – Τουρκία

6ος Όμιλος

Πληρώνει πολλά ενδεχόμενα

Στον 6ο Όμιλο η Πορτογαλία έχει καθαρίσει με 6 βαθμούς, η Τουρκία περνά σίγουρα αν πάρει αποτέλεσμα. Ακόμη όμως και αν ηττηθεί θα πρέπει να κερδίσει η Γεωργία την Πορτογαλία για να αποκλειστεί. Αν η Εθνική Γεωργίας δεν κερδίσει είναι στις καλύτερες τρίτες με ήττα μέχρι και δύο γκολ διαφορά, είναι στις καλύτερες τρίτες. Η διπλή ευκαιρία της Τσεχίας, πληρώνει πολλά ενδεχόμενα και δίνεται στο 1,50.

Γεωργία – Πορτογαλία

Δεσμεύτηκε ο Μαρτίνεθ

Οι Γεωργιανοί έχουν το κίνητρο, ο Μαρτίνεθ όμως ξεκαθάρισε πως η Πορτογαλία δεν πρόκειται να αλλοιώσει την διοργάνωση. Στην συνέντευξη τύπου δήλωσε πως θα ξεκινήσουν οι Κόστα, Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε ανοιχτό το ελεγχόμενο ροτέισον και διέψευσε πως είχε επεισόδιο με τον Φέλιξ, ο οποίος ξεκινά στην βασική ενδεκάδα. Τεράστιο το κίνητρο για να βρει γκολ ο Κριστιάνο, κάτι που θα το κυνηγίσει πολύ συνολικά όλη η ομάδα. Η νίκη της Πορτογαλίας στο 1,47.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ