Τελικός το Δανία – Σερβία…

Τελικός το Δανία – Σερβία…

Καλημέρα φίλοι μου. Γεμάτο το σημερινό μενού, αφού θα διεξαχθούν τα παιχνίδια EURO 2024 τόσο για τον τρίτο, όσο και για τον τέταρτο όμιλο. Και στους ομίλους αυτούς, γίνεται μακελειό, αφού ελπίδες πρόκρισης έχουν σχεδόν όλοι, αφού μόνο οι Πολωνοί δεν έχουν ελπίδες. Συγκεκριμένα, χρειάζονται ένα θαύμα…

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Για αυτό σήμερα, θα αναλύσουμε τους δύο αυτούς ομίλους και θα δούμε τι θα ποντάρουμε.

Στα χθεσινά προγνωστικά, ούτε που αγγίξαμε. Το 1-1 στο Κροατία – Ιταλία έγινε σε… νεκρό χρόνο, που λένε και στο μπάσκετ, και δεν υπήρχε χρόνος για τρίτο γκολ, ενώ οι Αλβανοί δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, κόντρα στους Ισπανούς για να περάσει το goal/goal.

Γ’ Όμιλος προγνωστικά

Αγγλία – Σλοβενία

Μακελειό, βρίσκεται στην 1η θέση η εθνική Αγγλίας και μπορεί να τερματίσει στο 3ο βαθμολογικό σκαλοπάτι. Αυτό θα συμβεί, εάν ηττηθούν από τους Σλοβένους και οι Δανοί κερδίσουν τους Σέρβους! Δεν χάνουν την πρόκριση, ακόμα και σε αυτό το σενάριο, αλλά δε νομίζω ότι το θέλουν κιόλας.

Οι Σλοβένοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να περάσουν στην επόμενη φάση. Μέχρι στιγμής έχουν παλέψει όλα τα ματς. Μετρούν δύο ισοπαλίες, με το ίδιο σκορ (1-1) και θα κάναμε σίγουρα διαφορετική κουβέντα, εάν δεν τους ισοφάριζαν οι Σέρβοι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κανένα από τα ματς των δύο ομάδων δεν έχει εμφανιστεί το over 2,5. Ίσως αυτό συμβεί σήμερα, ειδικά αν οι Άγγλοι προηγηθούν, σχετικά νωρίς, Γιατί μετά οι Σλοβένοι θα πρέπει να ρισκάρουν. Θα το αγοράσω στο 1,93.

Δανία – Σερβία

Και οι δύο ομάδες «καίγονται» στο Δανία – Σερβία, ειδικά οι Σέρβοι, που έχουν μαζέψει μόλις έναν βαθμό. Με νίκη, μπορεί να τερματίσουν και στην 2η θέση, αρκεί να μην κερδίσουν οι Σλοβένοι, τους Άγγλους.

Οι Δανοί μετρούν δύο σερί 1-1, κόντρα σε Σλοβενία και Αγγλία, και μπορεί να προκριθούν και με τρίτη ισοπαλία. Ακόμα και με ήττα, με ένα γκολ διαφορά συνεχίζουν στην επόμενη φάση.  Θα αγοράσω το goal/goal, έστω και στο 1,78…

Δ’ Όμιλος προγνωστικά

Ολλανδία – Αυστρία

Με ένα δύσκολο σενάριο, μπορεί και οι Πολωνοί που δεν έχουν σταυρώσει πόντο, να περάσουν στην επόμενη φάση. Πρέπει να κερδίσουν τους Γάλλους, αφού αν το κάνουν θα προσπεράσουν την Κροατία και την Ουγγαρία και θα μπουν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση.

Οι Γάλλοι είναι φυσικά το φαβορί για τη νίκη και έχουν ήδη προκριθεί. Οι «τρικολόρ» λογικά θα κερδίσουν τους Πολωνούς, αλλά τον «άσο» δεν τον συναντάμε σε ικανοποιητικές αποδόσεις. Σε fun bet, μπορεί να ποντάρω στη νίκη των Πολωνών, σε απόδοση 11,50!

Το άλλο ματς του ομίλου έχει πλέον, μικρότερο ενδιαφέρον.  Οι Ολλανδοί ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με τους Γάλλους και έχουν προκριθεί ακόμα και αν ηττηθούν σήμερα. Οι Αυστριακοί μετά τη νίκη επί της Πολωνίας, το μόνο που θέλουν είναι να μην ηττηθούν με πολλά γκολ από τους Ολλανδούς, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο +2, ενώ οι Ούγγροι στο -3. Θα αγοράσω στην bet365 το goal/goal στο 1,80.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ