Η σοβαρή & οι άνετοι

Η σοβαρή & οι άνετοι

Τα αποτελέσματα των δύο πρώτων ομίλων έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για Ολλανδούς & Αυστριακούς, μοναδικό σενάριο αποκλεισμού για τους δεύτερους μία ήττα με με 5 γκολ διαφορά

Θετικός ο δευτεριάτικος απολογισμός της στήλης (+29 μονάδες), χάρη στο μεταμεσονύκτιο ταμείο της Κολομβίας (1 & Over 1.5), αφού λίγο νωρίτερα το DNB της Κροατίας πήγε void με buzzer beater και παράλληλα ο Γκριμάλδο δεν έκανε το φάουλ που περιμέναμε.

Δανία – Σερβία

Ημιτελής η εμφάνιση των Δανών στην πρεμιέρα με την Σλοβενία (1-1), βελτιωμένη η εικόνα τους την Πέμπτη. Έβγαλαν αντίδραση στο γρήγορο προβάδισμα των Άγγλων, ισοφάρισαν άμεσα και κέρδισαν πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή. Κάτι ανάλογο μπορούν να κάνουν και σήμερα απέναντι σε μία “βαριά” Σερβία που δεν έχει βρει το κατάλληλο σχήμα και συχνά παρασύρεται σε άναρχο παιχνίδι.

Πολυτέλεια για τους Δανούς ότι τους εξυπηρετεί η ισοπαλία, δεν θα χρειαστεί να πάρουν τακτικά ρίσκα. Αντιθέτως οι Βαλκάνιοι έχουν την τάση να γίνονται ανυπόμονοι, να χάνουν την ισορροπία τους και σε μεγάλα τουρνουά είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης. Θα πάμε στην πιο σοβαρή, στην πιο δεμένη ομάδα, επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.25.

Ολλανδία – Αυστρία

Τα αποτελέσματα των δύο πρώτων ομίλων έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για Ολλανδούς & Αυστριακούς, μοναδικό σενάριο αποκλεισμού για τους δεύτερους μία ήττα με με 5 γκολ διαφορά! Οι Ολλανδοί κατακτούν την 1η θέση του ομίλου με νίκη ίδιου εύρους σε σχέση με τη Γαλλία, ενώ η Αυστρία θα ψάξει την υπέρβαση για να σπάσει το δίπολο των φαβορί.

Οι “οράνιε” παρουσιάστηκαν ιδιαιτέρως αλέγροι στην πρεμιέρα με την Πολωνία (2-1), οι βαθμολογικές συνθήκες επιτρέπουν ανάλογη τακτική προσέγγιση. Παράλληλα οι Αυστριακοί ήταν αρκετά δημιουργικοί στο 3-1 επί των Πολωνών και δεν έχουν να φοβηθούν κάτι στο Βερολίνο. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Ολλανδία – Αυστρία  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.10)

22:00 | Δανία – Σερβία ➡ 1 (απόδοση 2.25)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ