Η μπίλια στα goal/goal…

Η μπίλια στα goal/goal…

Το σημερινό μενού στο EURO 2024 έχει τα παιχνίδια του δευτέρου ομίλου, στα οποία το ενδιαφέρον είναι τεράστιο

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Το σημερινό μενού στο EURO 2024 έχει τα παιχνίδια του δευτέρου ομίλου, στα οποία το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Αν εξαιρέσουμε την Ισπανία, οι άλλες τρεις ομάδες «καίγονται» για βαθμούς, αφού καμία δεν είναι σίγουρη. Ούτε καν η Ιταλία, που έχει τρεις βαθμούς στο σεντούκι της.

Πριν πάμε στα σημερινά παιχνίδια, θα γίνει ο χθεσινός απολογισμός. Ήταν κακή μέρα για τη στήλη. Στο Ελβετία – Γερμανία, μας έλειψε ένα γκολ, αφού πέρασε το goal/goal, αλλά δεν μπήκε και τρίτο γκολ, προκειμένου να πιάσουμε και το over 2,5.

Στον «τελικό» ανάμεσα στην Σκωτία και στην Ουγγαρία, ποντάραμε στην πρώτη και σε ένα ματς που στο τέλος έγινε… ροντέο, η… μπίλια κάθισε στους Ούγγρους. Σε μια κόντρα στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, πέτυχαν το γκολ της νίκης και τώρα περιμένουν, να δουν τι θα γίνει στους άλλους ομίλους. Και αναφέρομαι φυσικά, στις ομάδες που θα προκριθούν (τέσσερις συγκεκριμένα) από την τρίτη θέση των ομίλων.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Αλβανία – Ισπανία Προγνωστικά

Για να τα λέμε όλα, είναι επιτυχία για την Εθνική Αλβανίας που σε όμιλο με Ισπανία, Ιταλία και Κροατία, διεκδικεί πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική. Οι Αλβανοί, έμειναν ζωντανοί με το γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις, κόντρα στους Κροάτες και σήμερα θα παίξουν μια ζαριά, κόντρα στους Ισπανούς.

Δεν έχουν εύκολη αποστολή, αλλά αν κερδίσουν, θα έχουν σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης. Μπορεί να τερματίσουν στην δεύτερη θέση, αν κερδίσουν οι Κροάτες (έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την παρέα του Μόντριτς), αλλά μπορούν να προκριθούν και ως μία από τις καλύτερες ομάδες που θα τερματίσουν στις τρίτες θέσεις των ομίλων. Οι Αλβανοί μόνο με νίκη ελπίζουν, αλλά σίγουρα ακόμα και κόντρα στην αδιάφορη Ισπανία, δεν θα έχουν εύκολη αποστολή. Θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 1,95. Άλλωστε και στα δύο προηγούμενα ματς των Αλβανών, σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Κροατία – Ιταλία Προγνωστικά

Για τους Κροάτες η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα που να τους κάνει. Μέχρι στιγμής, έχουν απογοητεύσει. Και μπορεί το τελικό 3-0 στην ήττα της πρεμιέρας από την Ισπανία, να τους αδικεί, ωστόσο κόντρα στην Αλβανία έπαιξαν με τη φωτιά. Γύρισαν το ματς, αλλά ισοφαρίστηκαν στο τέλος και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου.

Στην αντίπερα όχθη, οι Ιταλοί έδειξαν δύο πρόσωπα. Ένα καλό, στο ματς με τους Αλβανούς, που γύρισαν με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι και ένα τραγικό, κόντρα στους Ισπανούς. Βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τους Κροάτες, γιατί τους κάνει και η ισοπαλία. Δεν θα μπλέξω με τελικό αποτέλεσμα. Θα αγοράσω στην bet365 το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2,32. Και τα δύο ματς των Κροατών ήρθαν over 2,5 και σήμερα δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι υπομονής…

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ