Από τη Λειψία μέχρι το Χιούστον

Από τη Λειψία μέχρι το Χιούστον

Τα ξημερώματα χάσαμε το 1 & Under 3.5 της Ουρουγουάης με το σκορ στο 1-0 μέχρι το 85ο λεπτό

Οι στιγμές στοιχηματικής απόγνωσης δεν έχουν σταματημό για την στήλη μας. Τα ξημερώματα χάσαμε το 1 & Under 3.5 της Ουρουγουάης με το σκορ στο 1-0 μέχρι το 85ο λεπτό. Κι όμως στις καθυστερήσεις το ματς έγινε 3-1! Νωρίτερα, επιλέξαμε τον Φούλκρουγκ για σκόρερ, αλλά με την υποσημείωση του Void σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει. Όντως δεν ξεκίνησε, αλλά σκόραρε… Στις -65 μονάδες ο κυριακάτικος απολογισμός.

Κροατία – Ιταλία

Τελικός πρόκρισης στη Λειψία, με τους Κροάτες να παίζουν μόνο για τη νίκη και τους Ιταλούς να εξυπηρετούνται και με ισοπαλία.

Οι Κροάτες αδίκησαν τον εαυτό τους και στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, δεν πήραν αυτό που άξιζαν ούτε στην πρεμιέρα με τους Ισπανούς (3-0), ούτε την Τετάρτη με την Αλβανία (2-2). Ο Ντάλιτς το δούλεψε το τελευταίο παιχνίδι με τις αλλαγές του κι απόψε πιθανώς θα έχει το κατάλληλο σχήμα.

Η Ιταλία ήταν πολύ “μικρή” στο μεσογειακό ντέρμπι. Ανύπαρκτη επιθετικά (0.16 xGoals) απέναντι στην Ισπανία και το συγκρότημα του Σπαλέτι δέχθηκε δριμύτατη κριτική. Η μεσαία γραμμή έχασε κατά κράτος τις μάχες και το αποψινό τεστ δεν απέχει πολύ για τους Μπαρέλα, Ζορζίνιο και σία. Επιπλέον, τα μπακ της έχουν αρκετά προβλήματα.

Θα στηρίξουμε με κάλυψη τους “μπαρουτοκαπνισμένους” Κροάτες που έχουν την ποιότητα να ελέγξουν το τέμπο και να πιέσουν μία άμυνα που κάθε άλλο παρά συνάδει με την ιταλική ποδοσφαιρική κουλτούρα. Επιλογή το 1 DNB σε απόδοση 2.30.

Αλβανία – Ισπανία

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο έτερο παιχνίδι του 2ου ομίλου, με την Ισπανία να έχει εξασφαλισμένη πρόκριση και 1η θέση στον όμιλο και τους Αλβανούς να ψάχνουν μόνο νίκη για να κάνουν την υπέρβαση πρόκρισης στα νοκ άουτ.

Αναμένεται ολικό rotation από τον εκλέκτορα Ντε λα Φουέντε, θα ξεκουραστούν/προστατευτούν οι βασικοί των δύο πρώτων αγώνων. Εις εξ αυτών που θα πάρουν φανέλα βασικού απόψε ο Γκριμάλδο που έκανε συγκλονιστική σεζόν στο double της Λεβερκούζεν. Κυρίως με τη δημιουργία-εκτελέσεις του, ανασταλτικά δεν είναι και ο πιο στιβαρός μπακ. Με το δυναμικό Ασλάνι της Ίντερ να προαλείφεται για το δεξί άκρο της Αλβανίας σήμερα ενδεχομένως να προβληματιστεί και το Over 0.5 φάουλ για τον Βαλενθιάνο σε απόδοση 2.62 έχει αξία.

Κολομβία – Παραγουάη

Πρεμιέρα τα ξημερώματα στο Χιούστον για τον 4ο όμιλο του Copa America, τον οποίο πλαισιώνουν Βραζιλία και Κόστα Ρίκα. Οι Κολομβιανοί ταξίδεψαν στις ΗΠΑ με σπασμένα φρένα, με ένα εκπληκτικό σερί 8 νίκών και αήττητο σερί 23 αγώνων (18-5-0) από τον Φλεβάρη του 2022!

Πολύ πειστικές οι εμφανίσεις τους στα δύο φιλικά παιχνίδια του Ιουνίου, στα οποία επικράτησαν των Αμερικάνων (5-1) και των Βολιβιανών (3-0). Με πολλές ποιοτικές, έμπειρες επιλογές το ρόστερ τους, με gamechangers να έρχονται από τον πάγκο, προβλέπουμε ότι θα κάνουν πρεμιέρα με το δεξί απέναντι σε μία Παραγουάη που διαθέτει επικίνδυνους ακραίους, αλλά υστερεί συνολικά. Λίγα πράγματα έδειξε και στα πρόσφατα προκριματικά και στα καλοκαιρινά φιλικά. Επιλογή το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Κροατία – Ιταλία  ➡ 1 DNB (απόδοση 2.30)

01:00 | Κολομβία – Παραγουάη  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.25)

Παίκτες

22:00 | Αλβανία – Ισπανία  ➡ Γκριμάλδο Over 0.5 φάουλ (απόδοση 2.62)

(* Void αν δεν ξεκινήσει)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ