Δυάδα με απόδοση 5,98

Δυάδα με απόδοση 5,98

Σήμερα, θα ασχοληθούμε με τα δύο ματς του πρώτου ομίλου. Το Ελβετία – Γερμανία και το Σκωτία – Ουγγαρία

Καλημέρα φίλοι μου. Μπαίνουμε σήμερα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EURO 2024 και πλέον τα παιχνίδια θα γίνονται την ίδια ώρα. Έτσι σήμερα, θα ασχοληθούμε με τα δύο ματς του πρώτου ομίλου. Το Ελβετία – Γερμανία και το Σκωτία – Ουγγαρία.

Πριν πάμε στις αναλύσεις των αγώνων, θα κάνουμε τον χθεσινό απολογισμό. Οι Τούρκοι δεν απείλησαν καθόλου τους Πορτογάλους και ηττήθηκαν ξεκούραστα. Ένα γκολ δεν μπόρεσαν να σημειώσουν, προκειμένου να πιάσουμε το goal/goal.

Στο βραδινό παιχνίδι, οι Βέλγοι κέρδισαν τους Ρουμάνους, ο Λουκάκου έκανε δύο τελικές στην εστία, αλλά το ματς δεν ήρθε over 2.5 για να πιάσουμε το bet Builder που χτίσαμε.

Και μιας και αναφερθήκαμε στον Λουκάκου, αυτά που συμβαίνουν με τον έμπειρο επιθετικό, είναι για ντοκιμαντέρ! Έχει σημειώσει τρία γκολ και όλα ακυρώθηκαν από το Var. Δύο ως οφσάιντ και ένα για χέρι. Και έχει χάσει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ας ελπίσουμε, ότι το… κακό μάτι, θα τον εγκαταλείψει και η συνέχεια θα είναι διαφορετική, γιατί τον έχουμε ποντάρει και σε στοίχημα διαρκείας.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά

Σκωτία – Ουγγαρία Προγνωστικά

Ματς τελικός το Σκωτία – Ουγγαρία και για τις δύο ομάδες. Οι Ούγγροι βρίσκονται σε δυσκολότερη θέση, αφού ακόμα και αν κερδίσουν, δεν είμαι βέβαιος ότι θα πάρουν την πρόκριση, ως μία από τις ομάδες που θα συνεχίσουν μέσω των τεσσάρων τρίτων θέσεων των ομίλων. Γιατί δεν ξέρω ότι θα φτάσουν οι τρεις βαθμοί που θα έχουν συγκεντρώσει.

Η Σκωτία από την πλευρά της, κουβαλά την βαριά ήττα από την Γερμανία (1-5), αλλά έχει μαζέψει έναν βαθμό (με τους Ελβετούς) και αν κερδίσει σήμερα θα φτάσει στους τέσσερις και θα ελπίζει. Υπάρχει και ένα σενάριο για να προσπεράσει τους Ελβετούς στην δεύτερη θέση, αλλά δεν το λες και πιθανό.  Συγκεκριμένα, η Σκωτία πρέπει να κερδίσει σήμερα, η Ελβετία να ηττηθεί και να καλυφθεί ο συντελεστής των τερμάτων. Αυτή τη στιγμή, η Σκωτία βρίσκεται στο -4 και οι Ελβετοί στο +2! Η Σκωτία, θεωρώ ότι έχει αδικήσει το εαυτό της, εάν αναλογιστούμε την πορεία που έκανε στα προκριματικά. Με νίκη θα έχει ελπίδες και θα την στηρίξω. Άλλωστε, το 2,60 που δίνει ο «άσος», μόνο άσχημο δεν είναι…

Ελβετία – Γερμανία Προγνωστικά

Οι Γερμανοί έχουν προκριθεί, ενώ οι Ελβετοί βρίσκονται μια… ανάσα από το να συνεχίσουν στη φάση των «16». Το μεταξύ τους αποτέλεσμα θα κρίνει την 1η θέση του ομίλου, την οποία οι διοργανωτές την εξασφαλίζουν και με ισοπαλία.

Φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν δείξει αρκετά καλό πρόσωπο. Κέρδισαν για πλάκα την Σκωτία (5-1) και σχετικά εύκολα τους Ούγγρους (2-0). Οι Ελβετοί κέρδισαν τους Ούγγρους, αλλά με την Σκωτία έμειναν στο 1-1. Εκτιμώ ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι και θα ρισκάρω. Θα ποντάρω στην bet365 στο συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2,30.

Προγνωστικά Στοιχήματος

ΕΓΓΡΑΦΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ